Φαβορί ο Μέσι για τη «Χρυσή Μπάλα»

Απόψε το βράδυ στις 20:30-Eurosport, στο γκαλά της FIFA στο "Zurich Kongresshaus" στη Ζυρίχη, θα μάθουμε τον ποδοσφαιριστή που θα κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα" για τα αγωνιστικά του κατορθώματα το 2012. Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρές Ινιέστα απαρτίζουν την τελική τριάδα, με τον "μάγο" της Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμος να γράψει ιστορία κατακτώντας το βραβείο για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι για 6η χρονιά στην τελική τριάδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο για 5η (κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα" το
2008) και ο Ινιέστα για 2η σερί χρονιά.

Εκτός από τη βράβευση για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2012, θα υπάρξει και ο τίτλος του καλύτερου προπονητή και τον οποίο θα διεκδικήσουν ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο και ο πρώην πλέον προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τέλος, ένας εκ των Νεϊμάρ (Σάντος), Ρανταμέλ Φαλκάο (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Μίροσλαβ Στοχ (Φενέρμπαχτσε) θα τιμηθεί με το βραβείο "Φέρεντς Πούσκας" για το καλύτερο γκολ της χρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα