Π. Μουτσινάς: «Αν τα ξέραμε αυτά προεκλογικά δεν θα ήμασταν καν στη ΔΗΜΑΡ»

Διαστάσεις ρήξης παίρνει πλέον στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς η διαφοροποίηση δύο βουλευτών της στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ και της επικείμενης πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ που θα βάζει στο κάδρο των ευθυνών εκτός του Γ. Παπακωνσταντίνου και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM

ο Πάρις Μουτσινάς σχετικά με τη δική του στάση και του αυτή του Οδ. Βουδούρη τόνισε πως: «Δεν είμαστε εμείς εκτός γραμμής, η ηγεσία κάνει συμβιβασμούς. Θεμιτό να θέλει η ηγεσία να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά όχι κατανοητό. Αν τα ξέραμε αυτά προεκλογικά δεν θα ήμασταν καν στη ΔΗΜΑΡ».

«Πρέπει να πάει σε βάθος η έρευνα και όποιος έχει ευθύνες να τιμωρηθεί. Υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για τον Ευ.Βενιζέλο και πρέπει να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της Βουλής» σημείωσε σχετικά ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που υπογράμμισε πως ουδέποτε συζητήθηκε στο κόμμα τι θα πρέπει να πράξει για την υπόθεση της Προανακριτικής Επιτροπής, αλλά υπήρξε ένα τηλεφώνημα που έλεγε τι θα πρέπει να ψηφίσουν οι βουλευτές.

Από την πλευρά του ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Δημήτρης Χατζησωκράτης μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ σχολίασε με νόημα πως το καταστατικό της ΔΗΜΑΡ δεν επιτρέπει διαγραφή μέλους της, αλλά ο κανονισμός της Βουλής επιτρέπει στον πρόεδρο του κόμματος να αλλάξει τη σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Θα κάνουν άλλη μια φορά το ίδιο που έχουν κάνει σε όλες τις βασικές αποφάσεις. Το κομματικό σώμα έχει κουραστεί. Είναι κόντρα σε όλες τις αποφάσεις. Την Παρασκευή θα καταψηφίσουν το φορολογικό» τόνισε ο κ. Χατζησωκράτης για τους Οδ.Βουδούρη και Π.Μουτσινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα