Εξώφυλλο 35 θύματα του Μπιλ Κόσμπι

35 από τα φερόμενα θύματα του γνωστού Αμερικανού κωμικού Μπιλ Κόσμπι εμφανίζονται στο εξώφυλλο του περιοδικού New York που υποστηρίζει ότι συνολικά έχει συγκεντρώσει τις μαρτυρίες 46 γυναικών που κατηγορούν τον πρώην αστέρα της μικρής οθόνης ότι της νάρκωνε και τις βίαζε.

Οι παλαιότερες κατηγορίες εναντίον του βετεράνου πρωταγωνιστή χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1960 και οι πιο πρόσφατες από τη δεκαετία του 2000. Οι 35 γυναίκες, που φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του περιοδικού, εργάζονταν την εποχή

εκείνη ως μοντέλα, σερβιτόρες, ήταν επίδοξες ηθοποιοί και μοντέλα του περιοδικού Playboy ενώ σε πολλές περιπτώσεις τις συστάσεις είχε κάνει ο ατζέντης τους.

Οι περισσότερες από αυτές δεν είπαν τίποτα για πολλά χρόνια.

«Θα μπορούσα να περπατήσω σε οποιοδήποτε δρόμο του Μανχάταν και να πω στον οποιοδήποτε «με βίασε και με νάρκωσε ο Μπιλ Κόσμπι» όμως ποιος στον κόσμο θα με πίστευε; Απολύτως κανένας» εξήγησε στο περιοδικό η Μπάρμπαρα Μπόουμαν, 48 ετών, που είχε γνωρίσει τον Μπιλ Κόσμπι τη δεκαετία του 1980, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και προσπαθούσε να γίνει ηθοποιός.

Μια άλλη γυναίκα περιέγραψε ότι υπέφερε από μία φοβερή ημικρανία και είχε ζητήσει από τον Μπιλ Κόσμπι εάν είχε να της δώσει κάποιο αναλγητικό.

«Εκείνος είπε «έχω κάτι που είναι ισχυρότερο». Εγώ του απάντησα: «το ξέρεις, εγώ δεν παίρνω ναρκωτικά». Εκείνος μου είπε «είσαι μία από τις καλύτερές μου φίλες, θα σου έκανα κακό;». Κι εγώ τον πίστεψα» τόνισε η Τζόις Έμονς, 70 ετών, που εργαζόταν σε ένα κλαμπ κωμωδίας και καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από εκείνον τη δεκαετία του 1970.

«Με ρώτησε εάν ήθελα ένα ποτήρι κρασί. Ήπια λίγες γουλιές από αυτό. Είχε μια απαίσια γεύση. Και άρχισα να μη νιώθω καλά» αφηγήθηκε η Τζούελ Άλισον, 52 ετών, πρώην μοντέλο, που καταγγέλλει ότι ο Κόσμπι τη βίασε τη δεκαετία του 1980. Προσέθεσε ότι «φοβόταν πάρα πολύ» εκείνη την περίοδο να τον καταγγείλει στις αρχές.

Η πρόσβαση στον ιστότοπο του περιοδικού New York ήταν αδύνατη σήμερα το πρωί, καθώς πιθανόν βρέθηκε στο στόχαστρο επίθεσης χάκερ.

Ο 78χρονος Κόσμπι απορρίπτει πάντα τις κατηγορίες σε βάρος περί σεξουαλικών επιθέσεων, για τις οποίες δεν έχει ποτέ προσαχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

πηγή:ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα