Έρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση

Στις 16 Μαΐου επιστρέφει στην πρωτεύουσα το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης, όπως προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και πρόσθεσε ότι με το καινούργιο σύστημα θα είναι φθηνότερη.

«Το σύστημα θα το χειρίζεται ο Δήμος μέσω της ΔΑΕΜ» διευκρίνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Τάκη Καμπύλη.

Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών. «Εφ' όσον δεν αναδεικνύεται μια σταθερή κυβέρνηση με ευρωπαϊκό προσανατολισμό,

είναι ανησυχητικό» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις με φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό πρέπει να βρουν τρόπο συνεννόησης.

«Στις επαναληπτικές εκλογές στις οποίες φαίνεται πως οδηγούμαστε καλώ τους πολίτες, την οργή των οποίων καταλαβαίνω, να ψηφίσουν  κοιτάζοντας πως θα κρατήσουμε τη χώρα στο ευρώ», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή ο κ. Καμίνης τόνισε πως «ο κ Μιχαλολιάκος έχει χρησιμοποιήσει ως εργαλείο τον Δήμο για να καταστήσει γνωστή την Χρυσή Αυγή. Δεν συμμετέχει στα δρώμενα του Δήμου, τα ενδιαφέροντά του είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ήταν σοκ ο ναζιστικός χαιρετισμός του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ας μην αρνείται η Χρυσή Αυγή τον χαρακτηρισμό του ναζιστικού κόμματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα