Έρχεται δροσιά

Τοπικές βροχές το πρωί και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια με βοριάδες έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπει για το Σάββατο η ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα ο καιρός
Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις στη Δυτική Μακεδονία. Στα υπόλοιπα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι δυτικοί, ΒΔ 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Στην ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενιά αίθριος. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά 6. Η θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ με μικρή περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και τις πρωινές ώρες σποραδικών καταιγίδων. Άνεμοι ΒΔ 3 με 4 και το πρωί πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα