Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε στην επικράτηση του με 13-5 με αντίπαλο την Έγκερ στο "Παπαστράτειο". Η επόμενη αντίπαλος του, η Γιουγκ, ηττήθηκε από τη Μπαρτσελονέτα.

Μετά από τόσες καλές εμφανίσεις, τις δύο νίκες με την οικοδέσποινα του Final-6, Μπαρτσελονέτα, ήταν ώρα να έρθει μια εύκολη "ευρωπαϊκή" νίκη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 13-5 της Έγκερ για την 7η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Champions League.

Οι
"ερυθρόλευκοι" πλησίασαν σε απόσταση ενός βαθμού την επόμενη αντίπαλο τους στη διοργάνωση, τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Οι Κροάτες γνώρισαν την ήττα με 9-8 από τη Μπαρτσελονέτα περίπου την ίδια ώρα που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ενθάρρυναν την ομάδα τους πως μπορεί να περάσει στο Final-6.

Με τον Κώστα Γαλανίδη να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού αντί για τον Νίκο Δεληγιάννη που ένιωσε ενοχλήσεις πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι με εξαιρετική άμυνα και άψογο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω προηγήθηκαν με 5-1 στις αρχές του β' οκταλέπτου με το τρίτο γκολ του Γιάννη Φουντούλη.

Το ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 7-2 με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη εμφάνιση του με το "ερυθρόλευκο" σκουφάκι.

Ο Φουντούλης έδωσε αέρα επτά γκολ διαφορά στην ομάδα του (10-3) και ο Χιώτης διαμόρφωσε το τελικό 13-5. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά στις δέκα επιτυχημένες προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 3-1, 3-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δελακάς 1, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Βλαχόπουλος 5, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

ΕΓΚΕΡ: Μπιστριτσάνι, Ζάλανκι, Μπατόρι 1, Γκρέιαμ, Σάλαμον, Κόβατς 1, Μπέντο, Βάργκα 1, Λιόριντς 1, Μπίρος 1, Μπούντσου, Χάραϊ, Μέιχνερ.

Αργότερα διεξάγεται ο αγώνας Πριμόριε Ριέκα-Προ Ρέκο.

Βαθμολογία

1.Πριμόριε Ριέκα 13β.

2.Μπαρτσελονέτα 13

3.Προ Ρέκο 10

4.Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 10

5.Ολυμπιακός 9

6.Έγκερ 3
Keywords
Τυχαία Θέματα