Βαθμό από τον Μπεν

Τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο χάρισε στη Βέροια με το 14ο γκολ του ο Μπεν (1-1). Πιο επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με Ούμπιδες, πολύ καλός ο Καντιμοίρης.

Την ξέφρενη πορεία της προς τη σωτηρία συνεχίζει η Βέροια, η οποία για πέμπτο σερί παιχνίδι κατάφερε να
μείνει αήττητη. Η ομάδα του Ντόστανιτς δείχνει χαρακτήρα και αυταπάρνηση και κατάφερε έστω και στο 90' να μαζέψει άλλον έναν βαθμό.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος συνολικά, προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες για να κάνει το 0-2 και να φύγει με τη νίκη, όμως, δεν τα κατάφερε. Κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του Καντιμοίρη ήταν οι λόγοι που τελικά οι Περιστεριώτες δεν έφυγαν με το τρίποντο από την Ημαθία.

Αυτό ήταν το πρώτο στραβοπάτημα για τον Ατρόμητο μετά από τρεις σερί νίκες. Έτσι μπορεί μεν να έμεινε μόνος του στη δεύτερη θέση, αλλά έδωσε τη δυνατότητα να τον προσπεράσει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που νικήσει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον Άρη. Από την άλλη, με αυτό τον βαθμό η Βέροια έφτασε τους 29 και συνεχίζει να ελπίζει.
Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Βέροιας

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

BEROIA (ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Καντιμοίρης, Σιόντης (81' Μάνος), Βέρτζος, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς (85' Ντόγος), Βεργώνης, Γεωργιάδης, Μπαργκάν (68' Παυλίδης), Γκονσάλβες, Μπεν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Τσέναμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο (69' Φωτάκης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (81' Ναπολεόνι)

Γκολ: 90' Μπεν / 14' Ούμπιδες (πεν)

Κίτρινες κάρτες: 14' Γεωργιάδης / 19' Παπαδόπουλος, 95' Γκαρσία

Κόκκινες κάρτες: -
Keywords
Τυχαία Θέματα