Άφιξη με μήνυμα στήριξης

Η αναχαίτιση της ανεργίας, η επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και η καλύτερη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, επί τάπητος στη συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων, στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα αναμένεται αύριο ο Φρανσουά Ολάντ. Με μήνυμα στήριξης για τις προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα και κάλεσμα για επενδύσεις στη χώρα μας, φτάνει αύριο στην Αθήνα για επίσκεψη

εξπρές ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.«Η κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ψηλά και πάλι την πατρίδα μας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Ζάππειο.

Αναφερόμενος στα υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους, μίλησε για τραυματισμό της κοινωνικής συνοχής και πρόσθεσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει η χώρα στην πορεία της οικονομικής ανάκαμψης ώστε να δοθούν ευκαιρίες για δουλειά.

Την ώρα που οι δανειστές πιέζουν για άμεσες απολύσεις στο δημόσιο λόγω των αποκλίσεων στους στόχους από το μέτρο της διαθεσιμότητας, εντός της ημέρας το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναμένεται να ανακοινώσει τις κενές θέσεις στο Δημόσιο τις οποίες θα μπορέσουν να καλύψουν 2.000 υπάλληλοι που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Αλλάζει, εν τω μεταξύ, ο νόμος για τους επίορκους υπαλλήλους, που θα βλέπουν πλέον την έξοδο από το δημόσιο με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε προηγούμενη είδηση εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα