Επισκόπηση Τουρκοκυπριακού Τύπου

Η έφοδος της «αστυνομίας» σε νυχτερινά κέντρα κοντά στην περιοχή Γερόλακου, οι χθεσινές προεδρικές εκλογές στην Κυπριακή Δημοκρατία και η επίθεση που δέχτηκε ο Ασίλ Ναδίρ στη φυλακή του Μπέλμαρς κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πέντε τ/κ εφημερίδων.

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Στο κελί οι δικηγόροι», γράφει ότι οι αδελφοί δικηγόροι Χασάν Όζγιητ και Οζγιού Όζγιητ στην προσπάθειά τους να συναντηθούν με τους συλληφθέντες πελάτες τους στο «αστυνομικό τμήμα» Λευκωσίας, συνελήφθησαν από τους εκεί αστυνομικούς

με βίαιο τρόπο. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι ο Ασίλ Ναδίρ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή του Μπέλμαρς, δέχτηκε επίθεση από άλλο κρατούμενο, γιατί τον ρώτησε γιατί δεν πλένεται. Αλλού αναφέρεται στις χθεσινές προεδρικές εκλογές της Κυπριακής Δημοκρατίας και γράφει ότι ο Αναστασιάδης και ο Μαλάς περνούν στο δεύτερο γύρο.

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Η φωνή του λαού), με τίτλο «Περνούν στο δεύτερο γύρο», αναφέρεται επίσης πρωτοσέλιδα στις χθεσινές προεδρικές εκλογές και γράφει ότι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος των εκλογών με αντίπαλους Αναστασιάδη-Μαλά. Αλλού γράφει ότι η «αστυνομία» σε έφοδο της στα νυχτερινά κλαμπ κοντά στην περιοχή Γερόλακου συνέλαβε 20 άτομα και εντόπισε εκρηκτικές ύλες, σπρέι πιπεριού και ρόπαλα. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε στην Αμμόχωστο χθες βράδυ τραυματίστηκαν 4 άτομα, ο ένας εκ των οποίων βαριά.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Εκατομμύρια δόθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης», γράφει ότι ο «δήμος» Λευκωσίας την περίοδο 2009 - 2011 έδωσε αλόγιστα τεράστια ποσά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για σκοπούς διαφήμισης. Αλλού αναφέρεται στο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας The Sun, σύμφωνα με το οποίο ο Ασίλ Ναδίρ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή του Μπέλμαρς, δέχτηκε επίθεση από άλλο κρατούμενο, γιατί του είπε ότι βρωμάει. Σε άλλο θέμα γράφει ότι στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 24 Φεβρουαρίου αντίπαλοι θα είναι ο Αναστασιάδης και ο Μαλάς.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Όταν υπάρχει θέληση γίνεται», αναφέρεται επίσης στην έφοδο των «αστυνομικών ομάδων» σε νυχτερινά κέντρα όπου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός εκρηκτικών υλών, σπρέι πιπεριού, ρόπαλα και μαχαίρια και συνελήφθηκαν αλλοδαπές γυναίκες και πελάτες. Σε άλλο θέμα με τίτλο «ακόμα δεν λήφθηκαν μέτρα» αναφέρεται σε τροχαίο δυστύχημα στη «στροφή θανάτου» όπως την ονομάζουν στην περιοχή Αμμοχώστου, στο οποίο τραυματίστηκαν 4 άτομα, ο ένας εκ των οποίων βαριά. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Αναστασιάδης, ο οποίος δεν κέρδισε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, θα αναμετρηθεί με τον Μαλά στο δεύτερο γύρο.

πηγη icyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα