Εμεινε με την πίκρα ο Αστέρας Τρ.

Ο Αστέρας έπαιξε μονότερμα την Ραπίντ (1-1), όμως οι χαμένες ευκαιρίες και το... τραβηγμένο πέναλτι των Αυστριακών του έκαναν δύσκολη την ρεβάνς!
Στο 27' η ομάδα του Σάκη Τσιώλη άνοιξε το σκορ. Ο Ουσέρο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ζησόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 32' η Αυστριακή ομάδα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λισγάρα στον Μπόιντ, το οποίο ήταν αρκετά αυστηρό. Ο Μπόιντ εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1 για την Ραπίντ. Έτσι έμεινε το 1-1 το οποίο δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στους
Αυστριακούς με τους Αρκάδες να μένουν με το παράπονο τόσο της εξαιρετικής εμφάνισης του δευτέρου μέρους, όσο και με το πέναλτι με το οποίο ισοφαρίστηκαν και το οποίο δεν έγινε ποτέ
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72' Γκρατσινι), Ζαραδούκας (46' Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61' Χουάνμα).
Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Τρίμελ, Ζονλάιτνερ, Ντίμπον (46' Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέχρεντ, Σάουμπ (85' Γκρότσουρεκ), Στ. Χόφμαν (68'΄Ζάμπιτσερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα