«Πάλεψαν» αλλά δε τα κατάφεραν οι ελληνικές ομάδες στο Europa League

Η Skoda Ξάνθη έχασε με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης εντός έδρας και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.

Οι ακριτές αν και κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο δεν μπόρεσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και πάνε με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

H Σταντάρ έκανε το 1-0 με

τον Μπιά (18') και η Ξλανθη ισοφάρισε με τον Ντιέ (36').

Η αποβολή όμως του Μπέρτου στο 69' έδωσε την ευκαιρία στους Βέλγους να σκοράρουν με τον Σιμάν (74') και να φύγουν από την Ελλάδα με τη νίκη.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για να γίνει την άλλη Πέμπτη (08/08).

Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (Μαρίν 56'), Παΐτο, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος (Ντε Γκουζμάν 56'), Ντιέ (Σολάρι 87').

Σταντάρ Λιέγης (Λουζόν): Καουασίμα, Λαντόλι, Αρσλάναγκιτς (Μπατσουαΐ 62'), Σιμάν, Οπάρε, Μπιά (Ρέζα 76'), Σισέ (Μπάιενς 46'), Μαρκέ, Μπουλό, Εζέκιελ, Ντε Καμάργκο.

Ισόπαλλος ο Αστέρας Τρίπολης

Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας δεν έχασε και θα πάει στην Αυστρία να διεκδικήσει την πρόκριση. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προηγήθηκε στο 27΄με τον Ζησόπουλο με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με πέναλτι του Μπόιντ στο 32'. Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (08/08) στην Βιέννη.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72' Γκρατσινι), Ζαραδούκας (46' Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61' Χουάνμα).

Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Τρίμελ, Ζονλάιτνερ, Ντίμπον (46' Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέχρεντ, Σάουμπ (85' Γκρότσουρεκ), Στ. Χόφμαν (68'΄Ζάμπιτσερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα