Εκδήλωση για τον καρκίνο

Εκδήλωση με θέμα «Οι άγγελοι και οι δαίμονες του καρκίνου» πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η MKO «Μείνε Δυνατός» - «Be Strong», οργάνωση ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο και το Πρότυπο Πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ.

Στόχος της εκδήλωσης, όπως τόνισε μιλώντας
στην Έλενα Μπρέγιαννη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ορθοβιοτικής, Ελεάννα Παπαχαραλάμπους, είναι «να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια-δαίμονα που ταλαιπωρεί πολλούς συνανθρώπους μας».

Οχτώ διακεκριμένοι επιστήμονες «άγγελοι», θα αναπτύξουν ο κάθε ένας από την δική του επιστημονική σκοπιά τις μεθόδους πρόληψης, θεραπείας και αντιμετώπισης του «δαίμονα» καρκίνου.

Σημαντική εκτιμάται ότι θα είναι και η συμμετοχή του κοινού που θα έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήσεις στους ομιλητές αλλά και να απαντά στα δικά τους ερωτήματα με στόχο την απομυθοποίηση της ασθένειας.

«Η πρόληψη είναι η προσωπική μας δύναμη» είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαχαραλάμπους, προσθέτοντας ότι «η σημερινή εκδήλωση είναι η πρώτη μιας σειράς δράσεων που θα υλοποιήσει το Πρότυπο Πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ, με στόχο την ενημέρωση και πρόληψη του κοινού γύρω από σοβαρές ασθένειες».
Keywords
Τυχαία Θέματα