Απορεί με τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο Πράνιτς

“Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δεύτεροι”, δηλώνει ο Κροάτης του Παναθηναϊκού.

Για την μεγάλη διαφορά που υπήρξε στο γήπεδο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος των “πρασίνων” αναφέρθηκε στο παιχνίδι μην μπορώντας να καταλάβει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην
δεύτερη θέση και η δική του πιο πίσω.

Αρχικά ο Πράνιτς τόνισε: Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, επειδή στα προηγούμενα δύο ματς πήραμε μόνο ένα βαθμό. Οπότε θέλαμε τη νίκη από τη στιγμή που παίζαμε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που είναι δεύτερος. Υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός στοπ γήπεδο, τους δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως ο ΠΑΟΚ είναι στη 2η θέση! Δεν έδειξαν τίποτα. Νομίζω ότι ήταν τυχεροί που το σκορ ήταν μόνο 2-1”.

Στη συνέχεια ο Πράνιτς μίλησε για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και για τους στόχους των “πρασίνων”: “Έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη 2η θέση, ώστε να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ καλό για εμάς. Μία μεγάλη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα