Δύσκολη νίκη για Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή νίκησε δύσκολα 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Football League, ΑΕΚ.

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό, μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι σε ανατροπή του Στεργίδη από τον Ηρακλή. Ο Ντα Κόστα εκτέλεσε, οΠίτκας απέκρουσε και στην επαναφορά, ο ίδιος έστειλε

τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά πριν «βγει» το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Αγκούλο να σουτάρει από πλάγια και τον Μπαλασάκη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό, είχε πολλές διακοπές, ενώ ο διαιτητήςΓρατσάνης αναγκάστηκε να δείξει συνολικά 15 κίτρινες κάρτες. Η ομάδατης Πάτρας, έφτασε τους 25 βαθμούς και μείωσε στους τρεις την διαφορά από την πρωτοπόρο του1ου ομίλου της Football League, ΑΕΚ, μετά τη συμπλήρωση 11 αγωνιστικών.Από την άλλη, η αθηναϊκή ομάδα, που γνώρισε την τρίτη φετινή της ήττα, έμεινε στους 17.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλλα, Γκαντιάγκα (56’ Χούσα), Μπαλού, Στεργίδης (89’ Τσώνης), Πατινιώτης, Ντα Κόστα (81’ Χαρτσιάς), Μαρουκάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής (79’ Χατζής), Γκονζάλες (79’ Κυβελίδης), Φαρινόλα, Λαγός, Βάντερσον, Ανγκούλο (62’ Καραδέμητρος).

Keywords
Τυχαία Θέματα