Δώρα πιο προσωπικά

Το «Δια χειρός» και σήμερα ανήμερα Δεκαπενταύγουστου κοντά σας και αφού ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ... να σας βοηθήσω να βρείτε οικονομικά δώρα της τελευταίας στιγμής και χειροποίητα εάν δεν έχετε προνοήσει ...

Εάν το δώρο είναι για κάποιον στενό φίλο ... τυπώστε μια φωτογραφία που έχετε μαζί , σκεφτείτε μάλιστα την εκδοχή της μαυρόασπρης εκτύπωσης και γύρω γύρω φτιάξτε ένα χειροποίητο καδράκι από κοχύλια, ή ξυλαράκια, ή πετρούλες, ή ακόμη και πολύχρωμες κορδέλες ή χαρτονάκια. Περάστε από πίσω και ένα κορδονάκι για να μπορεί να κρεμαστεί ή κολλήστε ένα

χοντρό χαρτόνι κατά προτίμηση για αυτή τη δουλειά κόψτε το χαρτόνι της βάσης του ρολού στο χαρτί κουζίνας, για να στέκεται όρθιο.

Μπορείτε για γυναίκα να φτιάξετε ένα πρωτότυπο περιοδικό με θέματα που θα τυπώσετε από το internet και ξέρετε ότι την ενδιαφέρουν. Για εξώφυλλο περάστε ένα χαρτόνι με ζωγραφιά δική σας και μία αφιέρωση. Αντίστοιχα μπορείτε να κάνετε και ένα περιοδικό για άνδρα. Εάν έχετε χάρτινες σακούλες του μανάβη, διπλώστε τες εναλλάξ και κολλήστε τα αποκόμματα εκεί. Αφήστε τα ενδιάμεσα κενά που δημιουργούνται για να βάλει ο παραλήπτης του δώρου τα δικά του αποκόμματα στις θήκες και στο εξώφυλλο κολλήστε μία φωτογραφία του ή ένα θέμα ξεχωριστό ή απλώς γράψτε μία αφιέρωση και διακοσμήστε με κορδέλες.

Μπορείτε πάντα με υλικά από αξεσουάρ που δε φοράτε να φτιάξετε κάτι καινούργιο και να το προσφέρετε ή να αγοράσετε λουλούδια και να τα στολίσετε μόνοι σας, προσφέροντας ένα μοναδικό μπουκέτο από τα χεράκια σας.

Μπορείτε ακόμη να δωρίσετε ένα βιβλίο που έχετε αγαπήσει και βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σας ... γράφοντας και την ανάλογη αφιέρωση.

Ακόμη, μπορείτε μία πέτρα από τη θάλασσα να τη χρησιμοποιήσετε ως βάση για να φτιάξετε με σύρμα ένα μικρό αριστούργημα : ένα σταυρό, κάποιο σχήμα ή κάτι αφηρημένο και ή να το προσφέρετε για διακοσμητικό ή να προσθέσετε ένα μικρό μανταλάκι ώστε να χρησιμοποιηθεί ως βάση υπενθύμισης για χαρτιά ή και για φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα