Δημήτρης Φούκας:«Να πέσουν οι τόνοι των αιωνίων»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, Δημήτρη Φούκα, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ θα ακολουθήσει εκείνη με τους αδελφούςΑγγελόπουλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:


«Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, Δημήτρη Φούκα, με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση. Μετά το τέλος της συνάντησης ο αθλητικός δικαστής τόνισε:

«Έχουμε καλέσει τους προέδρους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες, βλέποντας το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθήσουμε για το καλό του αθλήματος, να πέσουν οι τόνοι και να καταφέρουμε να έρθουμε σε κάποιας μορφής συνεννόησης, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά και σε μια αποκλιμάκωση της έντασης. Φυσικά, αναγνωρίζεται ως κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης για το σκοπό για τον οποίο έγινε. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά...».
Keywords
Τυχαία Θέματα