Δικογραφία κατά Πλωμαρίτη

ΣτονΕισαγγελέα υπέβαλε το Τμήμα ΑντιμετώπισηςΡατσιστικής Βίας της αστυνομίας,δικογραφία σε βάρος του υποψήφιουβουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Α' Αθηνών,Αλέξανδρου Πλωμαρίτη.

Ο Αλέξανδρος Πλωμαρίτης εμφανίζεταισε ντοκιμαντέρ που πρόβαλε το βρετανικότηλεοπτικό δίκτυο Channel Four, ναχρησιμοποιεί απαράδεκτες εκφράσειςκατά μεταναστών, όπως «είμαστε έτοιμοινα ανοίξουμε τους φούρνους» και «νακάνουμε τους μετανάστες σαπούνια

καιλαμπαντέρ».

Σεδηλώσεις του ο κινηματογραφιστής, ΚώσταςΓεωργούσης, ο οποίος συγκέντρωσε τοσχετικό υλικό, αναφέρει χαρακτηριστικάότι ήταν τρομοκρατημένος που τα μέλητου κόμματος εξέφραζαν με περηφάνιατις ακραίες ιδέες τους και σοκαρισμένοςμε την εχθρότητα που αντιμετώπιζαν τουςμετανάστες στο δρόμο.

Σε νέα ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται ότι, «το νεοσύστατο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας ξεπερνά κάθε όριο και παρανομεί, κάνοντας χρήση παρανόμως κτηθέντος τηλεοπτικού υλικού».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«H Χρυσή Αυγή θέλει να αναβιώσει το Άουσβιτς και η μόνη που έχει αμφιβολία για το χαρακτήρα της (Χρυσής Αυγής) είναι η κυβέρνηση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτάται «τι θα κάνει τελικά η κυβέρνηση; Θα συνεχίσει τα πολιτικά ανοίγματα στη Χρυσή Αυγή ή θα βάλει φραγμό σε αυτή την εγκληματική δραστηριότητα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα