Διασυρμός του ΠΑΟΚ

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα του ΠΑΟΚ που διασύρθηκε με 4-0 από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του Νιόπλια. Αποχώρησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το τέταρτο γκολ.

Μπορεί ο Άγγελος Αναστασιαδης να μίλησε για φρένο στον κατήφορο του ΠΑΟΚ
μετά την λευκή ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όμως αποδείχθηκε απόψε στο Περιστέρι ότι ο «Δικέφαλος» νοσεί βαριά .

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Νιόπλια (έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο), εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Κλάους (δεν συγκράτησε τα νεύρα του στο 42΄κι ενώ είχε χρεωθεί ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη στο 31΄) έκανα φύλλο και φτερό την τραγική άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτέθηκε και από τις εμμονές του Αναστασιάδη. Ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο τραγικός που οι περίπου 200 οπαδοί του άρχισαν να αποχωρούν μετά το 4-0.θέμα

Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει μείνει στους -3 από τον Παναθηναϊκό και εκπέμπει SOS ενόψει πλέι οφ.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Δημούτσος (66' Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (79' Παπάζογλου), Μαρσελίνιο (65' Αγκουαζί)

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (73' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε, Περέιρα (86' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (56' Τζιόλης), Μακ, Αθανασιάδης

Γκολ: 39' Δημούτσος, 51' Ούμπιδες, 72' Κατσουράνης, 77' Ναπολεόνι

Κάρτες: 13' Κατσουράνης , 26' Κούρος, 31' και 42' Αθανασιάδης,

Αποβολές: 42' Αθανασιάδης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Keywords
Τυχαία Θέματα