Αποκριάτικο ξεφάντωμα

Μία ξέφρενη αποκριάτικη γιορτή για μικρούς, αλλά και μεγάλους στήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στο Ζάππειο από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και ξεφάντωσαν σε μία πλούσια αποκριάτικη εκδήλωση, στην οποία θα κυριαρχούσαν η ζωντάνια και τα λαμπερά χαμόγελα των μικρών μασκαράδων.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, ξυλοπόδαροι, αποκριάτικα έθιμα και κατασκευές, είναι μερικά μόνο από τα δρώμενα που διασκέδασαν και χάρισαν κέφι στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο μεγάλο πάρτι, υπό τους λάτιν ρυθμούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας

του Δήμου Αθηναίων, αλλά και μελωδιών παιδικών χορωδιών.

Συμμετείχαν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Π.Κ. Βαφειοχωρίου, παιδικές χορωδίες των Π.Κ του Οργανισμού, το καλλιτεχνικό εργαστήρι Μανταλάκια και η καλλιτεχνική ομάδα «Σφυριχτρούλες».

Οι μικροί καρναβαλιστές που συμμετείχαν στη γιορτή έφυγαν ενθουσιασμένοι με έναν από τους χίλιους χαρταετούς που μοιράστηκαν κατόπιν κλήρωσης.

Τη σκυτάλη για την αυλαία της γιορτής πήρε η εξαιρετική Athens Big Band του Οργανισμού, που παρουσίασε τη δική της Latin fiesta.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.opanda.gr για περισσότερες πληροφορίες και νέα για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 5284800.

Keywords
Τυχαία Θέματα