Αστεία τα μέτρα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων

Ενας... μπόμπιρας 11 ετών διέλυσε τα μέτρα ασφαλείας στην Αγγλία, αφού στην προσπάθειά του να βρει τουαλέτα, μπήκε σε αεροπλάνο δίχως διαβατήριο και κάρτα επιβίβασης και ταξίδεψε από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Ρώμη.
Φυσικά, ο Λίαμ Κορκόραν - Φορτ έχει γίνει πρώτο θέμα στην Αγγλία, αφού οι... γκάφες των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων διαδέχονται η μία την άλλη. Ο νεαρός Άγγλος είχε πάει με την μητέρα του σε σούπερ μάρκετ κοντά στην περιοχή του
αεροδρομίου και θέλησε να πάει τουαλέτα, αλλά το κατάστημα δεν διέθετε για το κοινό. Έτσι, αποφάσισε να... πεταχθεί μέχρι το αεροδρόμιο, αλλά τελικά βρέθηκε στην Ιταλία χωρίς κανένας να τον... εμποδίσει.

«Κανείς δεν μου έκανε έλεγχο. Το να μπω στο αεροπλάνο και να ταξιδέψω, όταν τελικά ευκολότερο και από τα... μαθήματά μου. Δεν είχα τίποτα μαζί μου και κανείς δεν με ρώτησε το οτιδήποτε. Μάλιστα, οι υπάλληλοι μου χαμογελούσαν καθώς έμπαινα στο αεροσκάφος. Μπήκα στην τουαλέτα και κλείστηκα, δεν μπορούσα να βγω. Τελικά, τα κατάφερα αλλά το αεροπλάνο ήταν ήδη στον ουρανό», ήταν τα λόγια του πιτσιρικά στην Sun της Αγγλίας και συνέχισε:

«Μου αρέσουν τα αεροπλάνα αλλά δεν ήθελα να... πετάξω. Εγώ τουαλέτα ήθελα να πάω. Πήγα εκεί που πήγαινε και άλλος κόσμος και βρέθηκα να... πετάω». Σοκαρισμένη από το γεγονός δήλωσε η μητέρα του παιδιού, Μέρι, η οποία απειλεί με μηνύσεις: «Με πήραν από την αστυνομία και μου είπαν πως το παιδί μου βρέθηκε στην... Ιταλία. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Σκεφτόμουν πόσο εύκολο θα ήταν για κάποιον τρομοκράτη. Τόσο καιρό διαβάζουμε για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και το πόσο ασφαλή είναι τα αεροδρόμια. Είμαι αηδιασμένη και θα ζητήσω εξηγήσεις».

Η απίστευτη ιστορία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην «Γηραιά Αλβιόνα» και μάλιστα... προκάλεσε σωρεία απολύσεων στην εταιρεία «Jet2» με την οποία... πέταξε ο Λίαμ για την Ρώμη!
Keywords
Τυχαία Θέματα