Αποκαλυπτήρια για iPhone 5S

Σήμερα θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο event της Apple για τηνπαρουσίαση νέων συσκευών, και συγκεκριμένα του iPhone 5S.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο μοντέλο 5S θα έχει το γνωστό σχήματου iPhone 5, μόνο που στην νέα φωτογραφία που εδώ και λίγες ώρες κάνειτον γύρο του διαδικτύου, το κλασσικό home

button απέκτησε ένα «μυστηριώδη» ασημί δακτύλιο γύρω του. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα από τα νέα χαρακτηριστικάπου θα διαφοροποιεί το νέο μοντέλο από προγενέστερες εκδόσεις, αποτελώντας ένα ασφαλές σύστημα για την καλύτερη ασφάλεια της συσκευής.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, συγκαταλέγεται η ύπαρξη ενός διπλού LED φλας στην κάμερα, η οποία φέρει περαιτέρω σημαντικές βελτιώσεις με διάφραγμα φακού f/2.0, με καλύτερα αποτελέσματα λήψεων ακόμη και σε συνθήκες όπου επικρατεί χαμηλός φωτισμός. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση μεγαλύτερης μπαταρίας ως προς την χωρητικότητα και έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή.

Η παράδοση ήθελε την Apple να διαθέτει κάθε χρόνο δύο χρωματικές επιλογές για το δημοφιλή smartphone, το μαύρο και το λευκό χρώμα, ωστόσοαυτή την φορά το νέο της μοντέλο, το iPhone 5S, θα το δούμε μάλλον και στα χρώματα του χρυσού και του γραφίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα