Απεργιακός «πυρετός»

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα. Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, ενώ οι καθηγητές θα συμμετέχουν με τρίωρες στάσεις εργασίας στη λήξη της πρωιν΄ς βάρδιας και στην αρχή της απογευματινής. Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Τη συνέχιση της απεργίας έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου,

θα προτείνει η διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας των Πανεπιστημιακών. Κλειστοί και οι δήμοι όλης της χώρας, αντιδρώντας στις περικοπές στην χρηματοδότηση. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος και πορεία στο υπ. Οικονομικών.

Στις 12.30 το μεσημέρι, συγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποιεί και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών.Τρίωρη Παναττική στάση εργασίας για το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00-15:00) αποφάσισε το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενώ τα καταστήματα που λειτουργούν και σε απογευματινή βάρδια θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων και πορεία προς τη Βουλή όπου θα συζητείται και θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Σε 24ωρη απεργία και οι νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Επίσης θα συνεδριάσουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα φαρμακεία του Πειραιά.

Σε απεργία και οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία της Αττικής και οι εργαζόμενοι στους κλάδους επισιτισμού. 

Keywords
Τυχαία Θέματα