Mε το βλέμμα στην κάλπη

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές, σημείο αντιπαράθεσης παραμένει η υπόθεση Φλαμπουράρη. Ο πρώην υπουργός επανήλθε σήμερα κάνοντας λόγο στον ΑΝΤ1 για καθοδηγουμένη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα με τον Αλέξη Τσίπρανα πραγματοποιεί σήμερα περιοδεία στην Κρήτη και τον Ευάγγελο

Μεϊμαράκηνα μιλά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοιαστις 19.30. Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και της Λαϊκής Ενότητας το βράδυ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

"Δεν απαιτείται συμβολαιογραφική πράξη για την μεταβίβαση των μετοχών, ούτε υποχρέωση υποβολής του συμφωνητικού στη ΔΟΥ και η υπεραξία των μετοχών θα φορολογηθεί με την δήλωση του 2016" τόνισε ο κ. Φλαμπουράρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Διαβεβαίωσε ότι τα έγγραφα έχουν τις πραγματικές ημερομηνίες και όχι μεταχρονολογημένες. Την παρέμβαση εισαγγελέα για το αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα ή σε παρένθετο πρόσωπο, ζητά η ΝΔ.

Εν τω μεταξύ, η Αυγή κάνει λόγο για στήσιμο της υπόθεσης και επιτίθεται σε Πρώτο Θέμα και Συγγρού. Σε φωτογραφία που παρουσιάζει σήμερα, απεικονίζεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης να συναντάται με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Γιάννη Κοτταρίδη, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη, Πελοπίδα Καλλίρη, ο οποίος δεν φαινόταν στη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει το Πρώτο θέμα. Ο κος Καλλίρης, ήταν στενός συνεργάτης του κ. Μεϊμαράκη κατά την θητεία του στο υπουργείο Άμυνας, και εισηγητής, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, της υπογραφής σύμβασης για το έργο, υποστηρίζει η εφημερίδα.

“Θα αναζητηθούν ευθύνες από όσους επεξεργάστηκαν αυτό το σενάριο και το εκτέλεσαν. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι στη σκέψη του Αλέκου Φλαμπουράρη” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.


Στην σημερινή προεκλογική ατζέντα...

Περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Στις 17.30 θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου. Στις 19.30 θα μιλήσει στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Στις 19.30 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μειμαράκης θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια.

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο λιμάνι της πόλης. "Το νόμισμα απλώς θα αλλάξουμε, όχι τον ρου του Αλιάκμονα. Στη χώρα μας η αλλαγή νομίσματος παρουσιάζεται ως Αρμαγεδδών ή ως κάτι το αδύνατο", δήλωσε στην τρόικα του Αθήνα 984 ο υποψήφιος της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσας.

«Αν οι Έλληνες πολίτες θέλουν μια διακυβέρνηση με συναίσθηση των μεγάλων κομμάτων τότε να ψηφίσουν το Ποτάμι, που διεκδικεί το 10% σήμερα, ώστε να επιβάλλει ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων και μεγάλων αλλαγών που χρειάζεται η χώρα», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τον Άρη Τόλιο.

Στη Λιβαδειά σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία.

Θα διαλυθούν τα κόμματα τού χθες την επομένη των εκλογών και θα απελευθερωθούν δυνάμεις με την ανεξαρτητοποίηση βουλευτών, εκτίμησε κατάτη διακαναλική συνέντευξη που παραχωρεί αυτή την ώρα ο Πάνος Καμμένος. Το βράδυ θα μιλήσει στο Ηράκλειο.

"Είναι η ώρα για κυβέρνηση άμεσης δράσης και αποτελεσματικότητας" τονίζει στη «Ναυτεμπορική» η Φώφη. Στις 20.30 θα επισκεφθεί το Κεντρικό Εκλογικό περίπτερο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην πλατεία Κοραή.



Keywords
Τυχαία Θέματα