Αντιδράσεις για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναξαν άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, την ώρα της στρατιωτικής παρέλασης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Αθήνα 9.84 προανήγγειλε διάβημα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ερώτηση στη βουλή,μαζί με άλλους βουλευτές, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια πράξη που δυναμιτίζει το κλίμα με την Τουρκία.

Τη
δυσαρέσκειά του εκφράζει -μέσω twitter- και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, καλώντας την κυβέρνηση να βάλει φρένο. Έντονα αντέδρασαν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης

"Το όχι στις παρελάσεις έγινε ναι στις παρελάσεις μαζί και με χορούς. Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν ανάλογα με το ποιος είναι στην κυβέρνηση", τονίζει, εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Για φαινόμενα επικίνδυνου και χυδαίου βαλκανικού εθνικολαϊκισμού που καμία σχέση δεν έχουν με τη φύση και την εικόνα μιας δημοκρατικής ευρωπαϊκής χώρας κάνουν λόγο με ερώτησή τους στη βουλή, οι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σπύρος Δανέλης και Γρηγόρης Ψαριανός.

"Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς;", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα