Υποψήφιος ο Απ. Τζιτζικώστας

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη δήλωσή του, ο κ. Τζιτζικώστας επιμένει στην ανάγκη για αλλαγές και στην ανάγκη «νικηφόρας σύγκρουσης με το νέο λαϊκισμό που φυτρώνει σύριζα με το παλιό κομματικό κράτος».

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να ανακοινώσει τις προθέσεις τους για τη διεκδίκηση της ηγεσίας.

Αντίστοιχα οι κ.κ Μάκης Βορίδης και 'Αδωνις Γεωργιάδης θα συναποφασίσουν ποιος από τους δύο θα θέσει υποψηφιότητα, ενώ επιστολή προς τα μέλη της Πολιτική Επιτροπή, με την οποία τους ζητά στήριξη για μια δική του ενδεχόμενη υποψηφιότητα, έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την ερχόμενη Παρασκευή και προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους είναι να έχουν τις υπογραφές 50 μελών της Π.Ε. ή του 1/10 των μελών του τελευταίου συνεδρίου.

Εν τω μεταξύ μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τη ΝΔ ένα «γερασμένο κόμμα», προσθέτοντας ότι «κουμάντο κάνουν παλαιοί μηχανισμοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα