EXIT Adventure σε Σερβία και Μαυροβούνιο

Το Exit Festival, το καλύτερο μεγάλο φεστιβάλ στην Ευρώπη σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκα βραβεία φεστιβάλ 2013 επιστρέφει για 15η χρονιά με το το EXIT ADVENTURE- δύο φεστιβάλ σε Σερβία και Μαυροβούνιο από 10 έως 17 Ιουλίου.

Η αρχή γίνεται με το Exit Festival, όπου για τέσσερις ημέρες,
10 με 13 Ιουλίου, το ιστορικό φρούριο Petrovaradin θα γεμίσει για ακόμα μία χρονιά με πάνω από 500 καλλιτέχνες σε 20 διαφορετικά stage! Ήδη μεταξύ των ονομάτων που έχουν ανακοινωθεί για το Main Stage, ξεχωρίζουν ο Damon Albarn και ο βραβευμένος με 6 Grammy, Skrillex.

Το Fusion Stage μαζί με το νέο Riffs&Beats Stage συγκεντρώνουν και φέτος μερικούς από τους επιδραστικότερους σε παγκόσμιο επίπεδο καλλιτέχνες και μας ταξιδεύουν από το αγγλικό dub με τους Asian Dub Foundation, στο αμερικάνικο rock των The Afghan Whigs, για να συνεχίσουμε στο γερμανικό indie-folk από τους Mighty Oaks και στο κορεάτικο ambient metal των Jambinai για να καταλήξουμε στο ιαπωνικό alternative rock των Tricot, με κιθάρες, ντραμς, μπάσο αλλά και ασιατικά παραδοσιακά όργανα!

Η Dance Arena παρουσιάζει για ακόμα μία χρoνιά μερικούς από τους σημαντικότερους DJ, μέσα από μία σειρά back to back dance specials

Από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου η μουσική περιπέτεια συνεχίζεται σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του γειτονικού Μαυροβουνίου, τη Jaz, με ένα ακόμα φεστιβάλ το Sea Dance Festival! To line up του αναμένεται να είναι εκρηκτικό αφού το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε είναι αυτό του Jamiroquai!

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του Exit 2013:
http://www.youtube.com/watch?v=tmpRQqYHs_s

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Εισιτήρια:
Αγόρασε τώρα το εισιτήριο σου με 50% έκπτωση!
Exit Festival μόνο 60,5
Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) μόνο 71,5
Exit Camp: 27,5
Sea Dance Camp: 27,5

Ταξιδιωτική Προσφορά!
Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα
EXIT PACKAGE: εισιτήριο EXIT Festival + EXIT Camp + μεταφορά με λεωφορείο προς και από το EXIT από 163
Η μεταφορά με το λεωφορείο οργανώνεται από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Λάρισα.
Κρατήσεις θέσεων έως και 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του ταξιδιού. Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 40 επιβεβαιωμένων επιβατών.Σε περίπτωση μη επαρκούς συμμετοχής επιβατών, η ακύρωση του ταξιδιού θα γίνει 5 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, από το ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Προπώληση εισιτηρίων:
www.ticketarena.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα