ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Ντιέγκο Ρέγες και το περσινό ενδιαφέρον της Ένωσης

Στις ΗΠΑ έγραψαν σήμερα για το πόσο πολύ ενδιαφέρει την ΑΕΚ ο Ντιέγο Ρέγες, ένα όνομα που είχε αποκαλύψει ως στόχο της ομάδας πέρυσι το καλοκαίρι, το SPORT24. Συγκεκριμένα, το SPORTS FOX έγραψε ότι «ο Ματίας

Αλμέιδα έπειτα από την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα θέλει ακόμα έναν Μεξικανό, τον Ντιέγκο Ρέγες».

Ο διεθνής Μεξικανός στόπερ έχει προταθεί ξανά και ίσως είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφές αν του έχει δοθεί προτεραιότητα, καθώς η αρχική επιθυμία ήταν να προστεθεί ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός.

Ο παίκτης προτάθηκε εκ νέου στον προπονητή της ΑΕΚ ο οποίος έχει ασφαλώς ιδία άποψη μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην Τσίβας και αν επιθυμεί την απόκτησή του, δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ θα είναι μια υπόθεση που θα μπορεί να τη χειριστεί από μόνος του.

Ο Ρέγες είναι 65 φορές διεθνής με το Μεξικό κι έχει επίσης διαγράψει επί σειρά ετών καριέρα στην Ευρώπη με τις φανέλες των Πόρτο (47 ματς), Εσπανιόλ (35 παιχνίδια), Ρεάλ Σοσιεδάδ (28 ματς) και Φενέρμπαχτσέ (13 αγώνες), ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Τίγκρες (66 συμμετοχές, 4 τέρματα).

Έχει επίσης αγωνιστεί στην Αμέρικα (94 ματς, 3 γκολ), ενώ συνολικά στην καριέρα του σε συλλόγους, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός μετρά 314 παιχνίδια με 17 γκολ και 2 ασίστ. Με την εθνική ομάδα του Μεξικού μετρά 65 διεθνείς συμμετοχές με παρουσία σε δύο Κόπα Αμέρικα και στο Μουντιάλ του 2014 (ήταν τραυματίας σε αυτό του 2018, ενώ δεν κλήθηκε στην παρέα του Κατάρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα