Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Πιτίνο!

23:11 7/4/2019 - Πηγή: In.gr

Στον πάγκο των Γκόφερς τουλάχιστον μέχρι το 2024 θα παραμείνει ο Ρίτσαρντ Πιτίνο, με τον 36χρονο να ανανεώνει τη συνεργασία με το κολέγιο της Μινεσότα μέχρι το 2024!

Ο γιος του προπονητή του Παναθηναϊκού οδήγησε την ομάδα του στον δεύτερο γύρο του March Madness και οι άνθρωποι των Γκόφερς τον αντάμειφσαν με νέο συμβόλαιο.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του νεαρού τεχνικού έληγε στο τέλος της σεζόν 2021-2022, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους

για άλλα δύο χρόνια.

Το κολέγιο της Μινεσότα τα πήγε εξαιρετικά στην… τρέλα του Μαρτίου και μάλιστα ο Ρίτσαρντ Πιτίνο κέρδισε το Λούιβιλ, όπου μεγαλούργησε ο νυν τεχνικό του Τριφυλλιού.

Ο Ρικ, ωστόσο, δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το Λούιβιλ, με τον Ρίτσαρντ να παίρνει εκδίκηση για τον πατέρα του. Μια σπουδαία νίκη για τους Γκόφερς, με τον 36χρονο να κερδίζει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρίτσαρντ Πιτίνο:

The University of Minnesota has agreed to a two-year contract extension with head men's basketball coach Richard Pitino. https://t.co/sEmy2Ra1wT #Gophers pic.twitter.com/Ej2y8PALmF

— GopherHole.com (@GopherHole) April 7, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα