Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

22:32 7/4/2019 - Πηγή: In.gr

Ο ΠΑΟΚ σωστά έκανε τη δουλειά του και απέναντι στη Λαμία. Κέρδισε με 3-0, συνέχισε το απίστευτο σερί του (έχει 24 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 27 αγωνιστικές) και πλέον χρειάζεται μόλις άλλους δύο βαθμούς για πάρει μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Συνολικά δεν έπιασε τοπ απόδοση, αλλά ήταν σοβαρός και ουσιαστικός. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Ενρίκε (35’), Σάκχοφ (78’) και Μπίσεσβαρ (83’)

και πλέον την προσεχή Κυριακή στη Λάρισα μπορεί να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής.

Πασχαλάκης: Δεν είχε πολλές φάσεις η Λαμία, αλλά όσες φορές χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. Στο τέλος πήγε να κάνει ένα παιδικό λάθος, αλλά το διόρθωσε η άμυνα.

Βαρέλα: Σταθερός όπως όλη τη σεζόν, κράτησε τους περισσότερους κινδύνους μακριά από την περιοχή του ΠΑΟΚ και κέρδισε τις περισσότερες μάχες από τον Μπαράλες.

Κρέσπο: Κι αυτός ήταν σταθερός και χωρίς λάθη, κρατώντας σωστά τη θέση του και τους επιθετικούς της Λαμιάς μακριά από την περιοχή του Πασχαλάκη.

Βιεϊρίνια: Δεν ήταν σε καλή μέρα, είχε μέτρια απόδοση, αλλά έσωσε τον ΠΑΟΚ σε μια φάση στο β’ ημίχρονο διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή! Ο αρχηγός το έκανε κι αυτό βοηθώντας…

Μάτος: Δεν βγήκε πολύ μπροστά όπως σε άλλα παιχνίδια και ήταν συνολικά μέτριος. Απέφυγε τα λάθη και κράτησε σωστά τη θέση του.

Ολιβέιρα: Κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν ξεπέρασε τη μετριότητα καθώς δημιουργικά δεν του βγήκαν οι πάσες που πήγε να περάσει. Είναι δεδομένο ότι έχει φοβερή ποιότητα, αλλά κάποιες φορές δεν του βγαίνουν αυτά που θέλει να κάνει.

Σάκχοφ: Ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Σταθερός και ουσιαστικός, έκανε καλά την δουλειά του αποφεύγοντας τα λάθη, ενώ έβαλε και το 2ο γκολ της ομάδας καθαρίζοντας το ματς.

Πέλκας: Για άλλο ένα ματς ήταν σε μέτρια μέρα. Δεν έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλει.

Μπίσεσβαρ: Παρότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχε αρκετές ημιτελείς προσπάθειες, στο τέλος έβγαλε και ασίστ και γκολ! Μέσα στο 2019 κάνει παπάδες…

Ενρίκε: Ήταν ιδιαίτερα δραστήριο και έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Έχει δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό και βρίσκει και δίκτυα.

Άκπομ: Πάλι του ακύρωσαν ένα κανονικό γκολ! Ήταν μέσα στις φάσεις, πάλεψε, έτρεξε, κέρδισε μάχες, αλλά του έλειψε το γκολ. Συνολικά είχε πάντως καλή παρουσία και βοήθησε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ελ Καντουρί: Μπήκε στο 60’ στη θέση του Πέλκα. Είχε θετική παρουσία.

Σφιντέρσκι: Μπήκε στο 64’ στη θέση του Άκπομ. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Μίσιτς: Μπήκε στο 73’ στη θέση του Ενρίκε. Κι αυτός είχε θετική παρουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα