Eurobank: Φέρνοντας σήμερα την τραπεζική εξυπηρέτηση του αύριο

19:33 19/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η νέα γενιά καταστημάτων του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος χαρακτηρίζεται από φιλικό σχεδιασμό προς τον πελάτη, αλλά και προς το περιβάλλον. Η Eurobank πρωτοπορεί και προσδιορίζει τη νέα αντίληψη στην Τραπεζική και απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις προτάσσοντας την ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα και τεχνολογίες αιχμής.

Η Eurobank

καλωσορίζει τους πελάτες της στη νέα γενιά καταστημάτων της, όπου η προσωπική επικοινωνία ενώνεται με τις εξελιγμένες δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου. Οι χώροι των νέων καταστημάτων χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και φιλικό προς τον πελάτη σχεδιασμό. Ξεκινώντας με την είσοδο στο κατάστημα, οι υπάλληλοι της Eurobank κατευθύνουν τους επισκέπτες ανάλογα με τις εργασίες που επιθυμούν να κάνουν στην κατάλληλη ζώνη εξυπηρέτησης, ενώ οι απλές εργασίες εξυπηρετούνται επιτόπου.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Weekly

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε το κατάστημα Phygital στη Νάουσα της Πάρου, στη Νέα Περιφερειακή Οδό Νάουσας Πάρου, θέση Ξηροπόταμος. Τα πρώτα Phygital καταστήματα της Τράπεζας στην Αθήνα, στην οδό Βουκουρεστίου και στην οδό Κοραή, είχαν ανοίξει τις πύλες τους το Νοέμβριο του 2021. Τον Οκτώβριο του 2022 εγκαινιάστηκε το νέο Phygital κατάστημα της Τράπεζας στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, ενώ σταδιακά η νέα γενιά καταστημάτων αναπτύχθηκε περαιτέρω στην Αθήνα και επεκτάθηκε γεωγραφικά στη Χαλκιδική, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη, με συνολικά 10 future branches να λειτουργούν ήδη στη χώρα.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, επικεφαλής Retail & Digital Banking, Ιάκωβος Γιαννακλής, επισημαίνει ότι τα καταστήματα ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαμέσου αυτής στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Τράπεζας, ενώ σημειώνει πως οι έξυπνες λύσεις, η αξιοποίηση και η ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών είναι ζητούμενο σε όλα τα επίπεδα. Όπως προσθέτει, είναι διαχρονικός στόχος της τράπεζας να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη, με εξατομικευμένες, προσωποποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή εμπειρία εξυπηρέτησης στα καταστήματα νέας εποχής αλλά και το ολοκληρωμένο δίκτυο ψηφιακών καναλιών.

Future branches

Τα future branches, η νέα γενιά καταστημάτων της Eurobank, εξυπηρετούν τους πελάτες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία τραπεζικής εξυπηρέτησης στη βάση ενός ανθρωποκεντρικού μοντέλου λειτουργίας.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία, διευκολύνονται οι συναλλαγές και δίνεται χώρος και χρόνος στους πελάτες και στους ανθρώπους της Τράπεζας για να αναπτύσσουν περαιτέρω σχέσεις ουσίας και προστιθέμενης αξίας.

Στα future branches καταργούνται τα παραδοσιακά γκισέ, διαδραστικά service bars διευκολύνουν τις απλές συναλλαγές, ενώ στον ειδικό χώρο υποδοχής οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από φιλικές στη χρήση οθόνες. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα προσωπικής συζήτησης με τα στελέχη του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου εξασφαλίζεται η απαραίτητη ιδιωτικότητα και ησυχία.

Τα future branches δημιουργήθηκαν και λειτουργούν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Οι φιλόξενοι χώροι είναι κατασκευασμένοι με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον συνδυάζοντας τις νέες τάσεις στο design, ενώ εφαρμόζεται ένα νέο μοντέλο λειτουργίας που ενσωματώνει στοιχεία βιώσιμης ανάπτυξης. Η εφαρμογή ψηφιακών μέσων καταργεί το έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ η ηλεκτρονική υπογραφή και η ψηφιακή αποστολή εγγράφων ελαχιστοποιεί τις εκτυπώσεις τραπεζικών παραστατικών.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Weekly

Nέα αντίληψη για την Τραπεζική

Η νέα αντίληψη για την Τραπεζική που έχει συστήσει και υλοποιεί η Eurobank, ισορροπεί άριστα την επένδυση στην τεχνολογία και την αξιοποίηση της φυσικής παρουσίας, παρέχοντας βέλτιστες επιλογές εξυπηρέτησης. Επενδύοντας περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία σε έργα τεχνολογίας και με οδηγό μια φιλοσοφία καινοτομίας και πρωτοπορίας που υπηρετεί πιστά εδώ και πλέον τρεις δεκαετίες, η Εurobank παραμένει δίπλα στον πελάτη 24/7 με υπηρεσίες, διαθέσιμες πάντα και παντού μέσω των ψηφιακών καναλιών m-Banking και e-Banking, σταθερά σε συνδυασμό με την ανθρώπινη επαφή. Με σταθερή εστίαση σε mobile – first υπηρεσίες, μέσω του Eurobank mobile app διαθέτει πληθώρα ψηφιακών υπηρεσιών που ολοκληρώνονται μέσω της οθόνης του κινητού, όπως άνοιγμα του πρώτου λογαριασμού, 1.800 συναλλαγές και αιτήσεις νεών προϊόντων, ανέπαφες πληρωμές μέσω Apple pay και Google Pay, κ.ά.. Επιπλέον, διαθέτει και εξειδικευμένες mobile υπηρεσίες όπως η εφαρμογή Eurobank Smart POS, που μετατρέπει το κινητό της επιχείρησης σε POS και το €pistrofi app, την εφαρμογή για το πρόγραμμα loyalty.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην πρωτοποριακή υπηρεσία v-Banking που εισήγαγε, πρώτη, η Eurobank στην ελληνική αγορά με μεγάλη απήχηση και με την οποία εξυπηρετούνται ήδη μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πελάτες Personal Banking, διευκολύνοντας αισθητά και την e-χρηματοδότηση για επιχειρηματικά και στεγαστικά προϊόντα. Οι ίδιες υπηρεσίες παρέχονται και σε πελάτες του εξωτερικού ενώ υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών με ειδικές ικανότητες από εξειδικευμένους συμβούλους εκπαιδευμένους στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Οι Κυκλάδες στο επίκεντρο

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Π. Ζανιάς, δήλωσε: «Στην αρχή της νέας τουριστικής περιόδου, που αναμένεται ισχυρή σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις των αρμοδίων φορέων, η Eurobank, Τράπεζα της Ανάπτυξης και του ελληνικού Τουρισμού, βρίσκεται στο πλευρό της επιχειρηματικής κοινότητας των Κυκλάδων, που έχουν αναδειχθεί σε συνώνυμο της ανάπτυξης στην τουριστική μας βιομηχανία. Αναπτύσσοντας διαχρονικά τη στρατηγική μας σχέση με την υγιή επιχειρηματικότητα, είμαστε στο πλευρό όλων των επιχειρήσεων προκειμένου να κερδίσουν το στοίχημα της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητας, κτίζοντας πάνω στα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας. Επενδύοντας διαχρονικά στην καινοτομία και τον διαρκή μετασχηματισμό, η Eurobank στηρίζει την τοπική αλλά και την εθνική οικονομία, συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια για βιώσιμη ανάπτυξη».

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Weekly

Η Eurobank διατηρεί ισχυρή παρουσία στην περιοχή, με έμφαση στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και στο εμπόριο, τις υπηρεσίες και την εστίαση, στηρίζοντας την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι εκταμιεύσεις της Eurobank σε δάνεια, μόνο στις Κυκλάδες, ξεπερνούν τα 130 εκατ. ευρώ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με τζίρο έως 5 εκατ. ευρώ, συνδυάζοντας και τις μεγάλες δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών πόρων ή/και εθνικών προγραμμάτων. Επιπλέον, ως Τράπεζα του Τουρισμού, έχει στηρίξει πάνω από 6.000 επιχειρήσεις της περιοχής μέσω του προγράμματος Business Banking Τουρισμός που συμβάλλει στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού «οικοσυστήματος» του ελληνικού τουρισμού εδώ και 14 χρόνια, με ολοκληρωμένη σειρά προνομίων σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτες εταιρείες. Τα τελευταία χρόνια η Eurobank, μέσω του Προγράμματος, έχει στηρίξει περισσότερες από 56.000 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία μικρομεσαίες, ενώ έχει εκταμιεύσει δάνεια 1 δισ. ευρώ σε 7.000 επιχειρήσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
eurobank-fernontas-simera-tin-trapeziki-exypiretisi-tou-avrio.htm
Τυχαία Θέματα