Γερονικολού και Τσιμιτσέλης πήγαν στον Καναδά και έχασαν τις βαλίτσες τους – Με μπλουζάκι Ολυμπιακού κυκλοφορούσε η ηθοποιός

Τις βαλίτσες τους έχασαν ξανά η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης οι οποίοι ταξίδεψαν στον Καναδά για ένα κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Τη νέα περιπέτεια με τις βαλίτσες του ζευγαριού αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού με ανάρτησή της στο Instagram ενώ ακολούθησε και ανάρτηση από τον ηθοποιό. «Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός.
Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δεν σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι» επεσήμανε. «Κάθε ταξίδι και μια έκπληξη κάθε ταξίδι να χάνεις για λίγες μέρες τις βαλίτσες!!! Πάλι καλά που ένα φιλαράκι ο …. μας έδωσε ρούχα να κυκλοφορούμε» έγραψε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το ζευγάρι είχε χάσει ξανά πρόσφατα τις βαλίτσες του όταν ταξίδεψε στην Ινδονησία.
Keywords
Τυχαία Θέματα