Χρυσόγονος και Ξυδάκης για Κασσελάκη: «Η εικόνα και το λάιφ στάιλ αρκούν για εκλογή αρχηγού κόμματος» – «Κάποιοι τον φύτεψαν»

Για τη νέα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν ο γνωστός συνταγματολόγος και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης καλεσμένοι στην ΕΡΤ.
«Η λέξη κλειδί είναι η “εικόνα”. Νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο φαινόμενο, όπου η εικόνα και το λάιφ στάιλ πλέον φαίνεται πως αρκούν για εκλογή και αρχηγού κόμματος. Ως τώρα το φαινόμενο αυτό το είχαμε δει σε βουλευτικές εκλογές πχ, να εκλέγονται πρώην διάσημοι ποδοσφαιριστές, κάποιες πολύ ωραίες κυρίες ή κάποια άλλα πρόσωπα, με βάση την εικόνα, το ίματζ, το υφιστάμενο. Μέχρι εκεί όμως το είχαμε δει. Τώρα μεταφέρεται σε ένα επόμενο ανώτερο επίπεδο. Αρχηγός κόμματος με μηδενική πολιτική παρουσία, με ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις, εκλέγεται βάσει της εικόνας του» τόνισε ο κ. Χρυσόγονος και συμπλήρωσε πως «είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν ούτως ή άλλως σε κατάσταση περιδίνησης. Από το 32% που ήταν στις εκλογές του 2019, βρέθηκε στο 17% τον Ιούνιο. Είναι πρωτοφανές αυτό για κόμμα αξιωματικής […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσόγονος, Ξυδάκης, Κασσελάκη, – Κάποιοι,chrysogonos, xydakis, kasselaki, – kapoioi