Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για Άλκηστις Πρωτοψάλτη – «Μου κακοφαίνεται, σαν χοντρή που είμαι, όταν προσπαθείς να κάνεις τη λέξη να μην υπάρχει»

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ώρες γύρω από την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» στις ζωντανές τις εμφανίσεις. Ανάμεσα σε όσους τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα ήταν και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μέσα από την κάμερα της «Super Κατερίνας». «Για να γίνει κάτι τέτοιο είναι επιρροή από αλλού. Δεν έχει κάτι κακό η λέξη χοντρή» τόνισε αρχικά η πρώην παίκτρια του Big Brother.
«Για ποιον λόγο είναι κακή η λέξη “χοντρή”; Σαν να λέμε “μην λες ψηλέ” γιατί είναι κακό το “ψηλός”» συνέχισε. «Μου κακοφαίνεται σαν χοντρή που είμαι όταν προσπαθείς να κάνεις τη λέξη να μην υπάρχει. Υπάρχουμε οι χοντροί. Χάνουμε το μέτρο γιατί μόνοι μας θεωρούμε ότι είναι κακή η λέξη» κατέληξε. Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming» Αλλά και η Δανάη Μπάρκα ακούγοντας τα όσα είπε σήμερα ο Νίκος Βέρτης για το ζήτημα συμφώνησε μαζί του τονίζοντας πως θεωρεί «υπερβολή» όλο αυτό που γίνεται με […]
Keywords
Τυχαία Θέματα