Ζουράρις κατά Καμμένου για Σκοπιανό: «Ανεδαφική η πρότασή του»

Αποστάσεις πήρε από την πρόταση που είχε διατυπώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το Σκοπιανό ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Ζουράρις, χαρακτηρίζοντάς την«ανεδαφική και ατελέσφορη».

«Η πλειοψηφία της συγκυβέρνησης είπε ότι συνεχίζει την εφαρμογή του προσυμφώνου της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για να υπάρξει συνέχεια σε μία εναλλακτική πρέπει να συμφωνήσει η συγκυβέρνηση», είπε ακόμη ο κ. Ζουράρις

στον ραδιοσταθμό Θέμα 104,6.

Ο κ. Ζουράρις θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και ότι θα ψήφιζε την Συμφωνία των Πρεσπών όταν θα έλθει στη Βουλή, κάτι που θα εξασφάλιζε και τη διατήρηση της δεδηλωμένης.

«Ο Καμμένος έχει αυτόν τον καημό: προσπαθεί να βρει κάτι για να τροποποιήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Η πολιτική αντιδικία έχει παιδικότητα. Δεν είναι για ενήλικες ανθρώπους, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα», δήλωσε ακόμη ο κ. Ζουράρις.

Επιπλέον, τόνισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από τους ΑΝΕΛ πρόταση δυσπιστίας που μπορεί να έρθει από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης».

Καμμένος: Ψεύδη της «Εφ. Συν.» – Δεν μίλησα με ΤσίπραΟ «υπουργός Εξωτερικών» Καμμένος δοκιμάζει την υπομονή του Μαξίμου

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Εφημερίδας των Συντακτών και Πάνου Καμμένου, ο κ. Ζουράρις σχολίασε: «δεν έχω καμία δυνατότητα να ελέγξω αυτό το πράγμα. Είμαι τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας. Δημοσιογραφικά, δεν υπήρχε λόγος να είναι τόσο επιθετικό. Αν ο συγκεκριμένος συντάκτης επηρεάζεται από οτιδήποτε και ενισχύει την αντιπάθειά του προς τον Καμμένο, δεν με απασχολεί. Συμβαίνουν αυτά πάντοτε. Ο Καμμένος θύμωσε από το ύφος του συγκεκριμένου συντάκτη».

The post Ζουράρις κατά Καμμένου για Σκοπιανό: «Ανεδαφική η πρότασή του» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα