Το στυλ… του να είσαι διάσημη έγκυος

Προφανώς η εγκυμοσύνη πουλάει στο σταρ σύστεμ. Αυτό το μάθαμε και από τη Μενεγάκη. Το να είσαι όμως έγκυος δίχως να χάσεις το στυλ σου ‒αντίθετα το να δημιουργήσεις στυλ ως έγκυος‒ είναι μεγάλο ατού. Είναι είδηση, είναι λόγος να μπει η φωτογραφία σου στο Instagram,

είναι λεζάντα στις φωτογραφίες των πρακτορείων. Είναι θέμα συζήτησης μεταξύ γυναικών που υπήρξαν, είναι ή θέλουν να έρθουν στη θέση σου και αναζητούν πρότυπο στυλ γι’ αυτούς τους 9 δύσκολους μήνες.

Ποιο είναι το μυστικό του στυλ «έγκυος» των σταρ;

Δεν παίρνουν πολλά κιλάΚάνουν ειδική διατροφή και γυμναστική σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρούΠροσλαμβάνουν ειδικό στυλίστα για ρούχα εγκυμοσύνηςΠαραγγέλνουν στους οίκους που τις ντύνουν ρούχα εγκυμοσύνης που δεν μοιάζουν με ρούχα εγκυμοσύνης.Για τις ανεπίσημες εμφανίσεις (το λεγόμενο street style), επιλέγουν ή το ύψος ή το βάθος. Δηλαδή ή την πλήρη κάλυψη της κοιλιάς με στυλ boho ή την ολοτελή αποκάλυψη με εφαρμοστά ή κοντά μπλουζάκια. Πάντα με τη βοήθεια στυλίστα.Εχουν όλη τη βιομηχανία ομορφιάς προσαρμοσμένη στα μέτρα τους – από τζελ για τα πρησμένα πόδια και λάδια για τις ραγάδες μέχρι μακιγιέρ, μανικιουρίστ, μασέρ και κομμωτή για κάθε εμφάνιση επίσημη ή ανεπίσημη.

Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν εφαρμόζει μία συνηθισμένη έγκυος κοπέλα. Αντε να προσέξει τα λιπαρά και τα σάκχαρα στο φαγητό και να κάνει γυμναστική pilates – αν έχει την άνεση να πληρώνει 30 ευρώ το μάθημα (αναγκαστικά ιδιαίτερο). Αντε και να κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ στο τσακίρ κέφι.

Αλλά πάλι, μια ματιά στο στυλ αυτών που μπορούν να τα έχουν όλα δεν βλάπτει. Τουλάχιστον δίνει ιδέες και οι ιδέες δεν κοστίζουν τίποτα.

Δείτε παρακάτω το πανόραμα της εγκυμοσύνης με στυλ!

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on May 16, 2016 at 12:50am PDT

Η Μπαρ Ραφαέλι με μπικίνι και πόζα (@barrafaeli/Instagram)

Η Ολίβια Γουάιλντ με εφαρμοστό παγετέ φόρεμα (@goldenglobes/Instagram)Η Εμιλι Μπλαντ στο MET Gala με δαντελένιο μπλε φόρεμα που τονίζει την κοιλιά (REUTERS/Lucas Jackson)Η Μέγκαν Φοξ με εφαρμοστό μίνι φόρεμα και biker jacket (CinemaCon/Facebook)Η Νίκι Χίλτον, στον δρόμο, ως η επιτομή της κομψότητας σε καιρό εγκυμοσύνης (CelebrityBabyScoop/Facebook)Η Τζένα Μαλόουν με βραδινό φόρεμα boho που δεν τονίζει την κοιλιά της και άνετες, αλλά κομψές, ελαστικές μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς (Ben Gabbe/Getty Images/Ideal Images)

A photo posted by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on Apr 15, 2016 at 10:15pm PDT

Η Αν Χάθαγουεϊ θεωρείται πρότυπο κομψότητας εν καιρώ εγκυμοσύνης στο Χόλιγουντ. Τα ρούχα που επιλέγει είναι κομψά αλλά όχι αποκαλυπτικά (Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Images)Η Λιβ Τάιλερ με τη δική της εκδοχή της street style εγκυμοσύνης. Το ατού εδώ είναι οι γυμνοί, λεπτοί αστράγαλοι (Just Jared/Facebook)

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on Apr 24, 2016 at 6:30pm PDT

The post Το στυλ… του να είσαι διάσημη έγκυος appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα