Τι διάολο έπαθε στα Οσκαρ η Νικόλ Κίντμαν;

Η Νικόλ Κίντμαν μοιάζει αλαβάστρινη. Αυτό το γνωρίζαμε. Αλλά η εικόνα της να μην μπορεί να χειροκροτήσει, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των 89ων Οσκαρ, είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει. Είχε μόλις κάνει μανικιούρ; Ηθελε να προστατεύσει τα πανάκριβα δαχτυλίδια της; Είναι τόσο συγκρατημένη που έχοντας χάσει το Οσκαρ (από τη Βαϊόλα Ντέιβις) δεν μπορεί καν να ενθουσιαστεί με κάτι άλλο;

Η απάντηση βρίσκεται στα δαχτυλίδια. Η εντυπωσιακή σταρ φορούσε δύο.

Ενα στον δείκτη του αριστερού χεριού και ένα στον παράμεσο του δεξιού. Μιλάμε για δύο διαμαντένιες κοτρόνες, 13,5 καρατίων έκαστη. Οι οποίες, επειδή ήταν δανεικές (όπως και όλα τα κοσμήματα που φοράνε οι ηθοποιοί στα κόκκινα χαλιά) δεν εφάρμοζαν καλά στα δάχτυλα. Το μέγεθός τους ήταν μεγαλύτερο απ΄ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα να γυρίζουν εύκολα. Ολες οι γυναίκες ξέρουν πως αυτό είναι ό,τι πιο ενοχλητικό μπορεί να σου τύχει, σε μία περίσταση που θέλεις όλα να είναι τέλεια… Για την ιστορία να πούμε πως όλα τα κοσμήματα που φορούσε στα Οσκαρ η Νικόλ Κίντμαν είναι του οίκου Harry Winston και συνολικά είχαν βάρος 119 καράτια. Πρόκειται για τρία μπρασελέ (το ένα είναι vintage του 1964), δύο δαχτυλίδια και δύο σκουλαρίκια, όλα διαμαντένια.

Αυτό λοιπόν συνέβη στη αυστραλή σταρ όταν ήρθε η ώρα να χειροκροτήσει μαζί με το υπόλοιπο θέατρο τη Σίρλεϊ Μακλέιν. Δεν μπορούσε να χτυπήσει κανονικά τα χέρια της επειδή γύριζαν τα δαχτυλίδια με την κίνηση και της τραυμάτιζαν τα δάχτυλα… ‘Η ακόμα χειρότερα, υπήρχε κίνδυνος τα διαμάντια κοτρόνες να γδάρουν τον λευκόχρυσο που τα έδενε.

Κατά τα άλλα πάντως το ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτήν Armani φόρεμα που φορούσε στη βραδιά της απονομής, ήταν πραγματικά ένα από τα ωραιότερα που είδαμε πάνω στο κόκκινο χαλί.

Nicole Kidman can't clap either why is this happening pic.twitter.com/EJbJ6ePrxl

— lauren yap (@itslaurenyap) February 27, 2017

Πώς είναι να μην μπορείς να χειροκροτήσεις; Να κάνεις το πιο απλό πράγμα στον κόσμο;

The post Τι διάολο έπαθε στα Οσκαρ η Νικόλ Κίντμαν; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα