«Τα έψαλαν» και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας [Εικόνες]

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο συλλόγους και χορωδίες για να ακούσει τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα όπως προβλέπεται εθιμοτυπικά στις 30 Δεκεμβρίου.

Τα κάλαντα πρώτοι έψαλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Χορωδία «Εν Ψαλτηρίω» του Σχολείου Ψαλτικής. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας πως «ο ελληνικός λαός ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ξέρει να βλέπει μπροστά. Αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι και όλοι αποφασισμένοι». Στην συνέχεια, τον κ. Παυλόπουλο επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο

και παιδιά του Συλλόγου Παιδιών με Σύνδρομο Down, τα οποία του δώρισαν μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Επίσης έψαλαν τα κάλαντα η Παιδική Νεανική Χορωδία της Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης «Αγγέλων Φωνές», η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς», η Χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος»Παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν τμήμα του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός» και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντάλλαξε εκτός από ευχές και δώρα με τους παρευρισκομένους.

The post «Τα έψαλαν» και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας [Εικόνες] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα