«Συγγνώμη» ζητά ο Τζορτζ Μπους από την ηθοποιό την οποία παρενόχλησε πριν από 4 χρόνια

Ηταν δεδομένο, απόλυτα φυσιολογικό και σωστό ότι το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων, με πρωταγωνιστή τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, θα «γεννούσε» παρόμοιες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Τώρα, μια 34χρονη αμερικανίδα ηθοποιός κατήγγειλε τον πρώην αμερικανό πρόεδρο, Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο -93 χρόνων- για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ανάρτησή της στο Instagram -αργότερα διαγράφηκε, άγνωστο, προς το παρόν, γιατί- η ηθοποιός Χέδερ Λιντ, σύμφωνα με τον Guardian

έγραψε ότι ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη συνάντησή τους πριν από τέσσερα χρόνια. Και, μάλιστα, το έκανε ξανά την ώρα που πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία.

«Με ακούμπησε από πίσω ενώ βρισκόταν καθισμένος στην αναπηρική του καρέκλα και η σύζυγός του, Μπάρμπαρα, στεκόταν δίπλα του», εξήγησε η ηθοποιός και ανέφερε ότι ο Μπους της είπε και ένα σόκιν αστείο.

Η ανάρτηση της ηθοποιού. Αργότερα, κατέβηκε…

«Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, με άγγιξε ξανά. Η Μπάρμπαρα τον κοίταξε με στιλ »όχι πάλι». Ο σωματοφύλακάς του μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογράφηση. Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον αποκαλούμε »Κύριο Πρόεδρο». Για εμένα η δύναμη ενός Προέδρου φαίνεται από την ικανότητά του να προωθεί θετικές αλλαγές, να βοηθά τους ανθρώπους και να υπηρετεί ως σύμβολο της δημοκρατίας» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Από την ίδια εκδήλωση. Προσέξτε το ύφος τού Μπους

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά του AMC (σ.σ. «Turn: Washington’s Spies») ενημερώθηκαν για την κίνηση του αμερικανού προέδρου και συμπλήρωσε ότι αποφάσισε να βγει μπροστά μετά τη γενναιότητα που επέδειξαν τον τελευταίο καιρό διάφορες γυναίκες που αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους.

Φωτογραφία της ηθοποιού από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram

Σε ανακοίνωση που απέστειλε στα MME, ο εκπρόσωπος του αμερικανού προέδρου, Τζιμ Μαγκράθ, ανέφερε: «Ο πρόεδρος Μπους δεν θα προκαλούσε -κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες- αναστάτωση σε κανέναν και ζητά ειλικρινά συγγνώμη εάν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλλε την κυρία Λιντ».

Η Λιντ, κάτω από την ανάρτησή της, δέχθηκε ποικίλα σχόλια. Κάποιοι έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και κάποιοι να επισημάνουν ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια από το περιστατικό και αναρωτιούνται γιατί έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να το αποκαλύψει.

Λες και αυτό δικαιολογεί την παρενόχληση και το «απλωμένο» χέρι του προέδρου – ο οποίος καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο…

The post «Συγγνώμη» ζητά ο Τζορτζ Μπους από την ηθοποιό την οποία παρενόχλησε πριν από 4 χρόνια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα