Συνελήφθησαν οι δράστες του βασανισμού της 85χρονης στην Κυψέλη

Συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία οι δράστες της ληστείας και του άγριου βασανισμού με καυτό σίδερο της 85χρονης στην Κυψέλη. Πρόκειται για επτά Γεωργιανούς οι οποίοι συνελήφθησαν στα νότια προάστια. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, τρεις εξ αυτών είχαν αποφυλακιστεί πρόσφατα βάσει των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μία άγρια συμμορία Γεωργιανών που δρούσε σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής από τον περασμένο Μαΐο. Τελευταίο θύμα τους η άτυχη 85χρονη

πριν από περιπου 15 ημέρες στην Κυψέλη.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ζώνης, και αφού την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματά της, την έκαψαν με σίδερο, σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απο την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής διαπιστώθηκε ότι τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ενώ οι άλλοι τέσσερις συνεργοί του είχαν έρθει στη χώρα μας από τη Γεωργία.

Η αστυνομία παρακολουθούσε τις κινήσεις των Γεωργιανών και τελικά κατάφερε να τους συλλάβει σε περιοχή των νοτίων προαστίων.

Θύματα της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ήταν μεταξύ άλλων επιχειρηματίες και ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Αθηνών. Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αδίστακτη συμμορία εμπλέκεται σε άλλες κλοπές και ληστείες.

The post Συνελήφθησαν οι δράστες του βασανισμού της 85χρονης στην Κυψέλη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα