Σύγκρουση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στη Χίο… στην κυριολεξία

Πρωί Δευτέρας στη Χίο. Το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη, με οδηγό στέλεχος του πολιτικού του γραφείου, κατευθύνεται από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη. Στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, μπροστά στο άγαλμα Πλαστήρα ένα άλλο όχημα πέφτει ξαφνικά πάνω του, στην αριστερή του πλευρά, βουλιάζοντας και τις δύο πόρτες.

Εκνευρισμένος, ο συνεργάτης του Νότη Μηταράκη βγαίνει από το όχημα για να διαμαρτυρηθεί επειδή ο απρόσεκτος οδηγός του άλλου οχήματος είχε παραβιάσει το Stop. Μόλις όμως άνοιξε η πόρτα του

ΙΧ, έκπληκτος, βλέπει μπροστά του τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

«Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;» ρώτησε χαριτολογώντας τον κυβερνητικό βουλευτή ο συνεργάτης του κ. Μηταράκη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» της Χίου, για να του απαντήσει εκείνος: «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα».

Σε ανάλογο ύφος ήταν και το σχόλιο του ίδιου του κ. Μηταράκη από την Αθήνα, όταν πληροφορήθηκε το συμβάν: «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς».

The post Σύγκρουση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στη Χίο… στην κυριολεξία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα