Στο εργοτάξιο του Μετρό στον Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

11:59 9/2/2017 - Πηγή: Protagon

Περιοχές του Πειραιά επισκέπτεται από το πρωί της Πέμπτης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγο πριν τις 10 το πρωί βρέθηκε στο εργοτάξιο του Μετρό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενώ στο πρόγραμμα των επισκέψεών του

περιλαμβάνονται το βιομηχανικό-επιχειρηματικό πάρκο Σχιστού και το κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεναγήθηκε από τους μηχανικούς της Αττικό Μετρό και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου, που θα ενώνει το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

«Μόλις επισκέφθηκα το εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Eνα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τον Πειραιά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός του βιομηχανικού – επιχειρηματικού πάρκου Σχιστού, προκειμένου να τονίσει και το βασικό στοιχείο της πολιτικής του, που είναι η στήριξη του ιδιωτικού τομέα.

Κατόπιν θα βρεθεί στην κεντρική αγορά του Κορυδαλλού, προκειμένου να μιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Μολις επισκέφθηκα το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στην πλατεια Δημ. Θεάτρου. Ενα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τον Πειραιά. pic.twitter.com/JF9pbTpEQq

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) February 9, 2017

Τον κύριο Μητσοτάκη, τον οποίο συνόδευαν στελέχη και βουλευτές της ΝΔ από τον Πειραιά, υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Με την ολοκλήρωση του έργου, το μετρό θα ενώνει το αεροδρόμιο με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Οι τρεις πρώτοι σταθμοί θα είναι έτοιμοι το 2019, ενώ η γραμμή που θα καταλήγει εκεί θα συνδέεται με το σταθμό της Αγίας Μαρίνας.

The post Στο εργοτάξιο του Μετρό στον Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα