Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσανατολίζεται να διεκδικήσει την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ποταμιού, στη Σεβαστουπόλεως, υπό την προεδρία του Σταύρου Θεοδωράκη, ευρεία σύσκεψη στην οποίοι συμμετείχαν βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος.

Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν και οι διεργασίες για τη συγκρότηση νέου ενιαίου κομματικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του Ποταμιού φάνηκε έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει κι αυτός την ηγεσία του νέου φορέα.

Τελική απόφαση δεν ελήφθη, καθώς πρόκειται να συγκληθούν τα κομματικά όργανα για να αποφανθούν.

Ωστόσο, γίνεται σαφές ότι το Ποτάμι εμπλέκεται στις διαδικασίες, καθώς η επιτροπή -υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο- εγγυάται για την ανοιχτή διαδικασία εκλογής που θα ακολουθηθεί.

Η επίσημη ανακοίνωση, πάντως, πρόκειται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ετσι, αυξάνονται οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μετά τη Φώφη Γεννηματά, τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον Γιάννη Ραγκούση -και, όπως γράφαμε πιο πάνω, ίσως τον Σταύρο Θεοδωράκη- και ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα.

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος, την επόμενη Πέμπτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τις θέσεις του για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοικτό αφήνουν το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης και -όπως έχουμε ήδη γράψει- ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

The post Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσανατολίζεται να διεκδικήσει την ηγεσία της Κεντροαριστεράς appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα