Μπέργκερ κοτόπουλου με παρμεζάνα

Το τρίπτυχο πίτσα, γύρος και μπέργκερ είναι το ευαγγέλιο της junk διατροφής στην χώρα μας. Η πίτσα και το μπέργκερ, ναι μεν είναι ξενόφερτα σε αντίθεση με τα σουβλάκια, τα πιτόγυρα και ό,τι αυτά συμπεριλαμβάνουν, αλλά είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις όταν μιλάμε για γρήγορο, γευστικό φαγητό που το βρίσκεις κυριολεκτικά παντού.

Το σπιτικό μπεργκερ μπορεί να μην αγγίξει ποτέ

την «τελειότητα» ενός αγοραστού, με τα συντηρητικά του, τα πρόσθετά του, τα λίπη του και τα όλα του, αλλά έχει ένα ευρύ πεδίο και μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε τόσο ώστε να το φέρουμε στα δικά μας γούστα.

Επιπλέον, όπως και να το κάνουμε, ξέρεις τι τρως βρε παιδί μου. Άπαχο κιμά, φρέσκα λαχανικά, σος γιαουρτιού αντί για μαγιονέζα, αν θέλεις να μειώσεις τις θερμίδες, και πολλά άλλα που μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ώστε να φτιάξεις το αποκλειστικά δικό σου μπέργκερ!

Η επιλογή μου, αυτή τη φορά, ήταν ένα μπέργκερ κοτόπουλου με παρμεζάνα. Παρμεζάνα υπάρχει και μέσα στο ίδιο το μπιφτέκι αλλά και στην σος από γιαούρτι και τυρί κρέμα. Θέλω να προσθέσω επίσης ότι ακόμα κι αν δεν θέλετε να φάτε απαραίτητα μπέργκερ, μπορείτε απλά να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα μπιφτέκια κοτόπουλου και να τα απολαύσετε με μια σαλάτα. Φαγητό όνειρο, ούτως ή άλλως!

Δείτε τη συνταγή εδώ

The post Μπέργκερ κοτόπουλου με παρμεζάνα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα