Σε πολυτελές θέρετρο του Καναδά το γαμήλιο ταξίδι Μέγκαν και Χάρι

Αν και φήμες τους ήθελαν να κάνουν πέρασμα κι από την Ελλάδα, τελικά ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα πραγματοποιήσουν το γαμήλιο ταξίδι τους στον Καναδά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η Telegraph, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα διαμείνουν σε ένα πολυτελές θέρετρο στο Εθνικό Πάρκο Fairmont Jasper του

Καναδά. Έξω από το θέρετρο θα υπάρχουν βρετανικές και καναδικές δυνάμεις ασφαλείας.

Το νιόπαντρο ζευγάρι θα παραμείνει σε έναν χώρο 6.000 τετραγωνικών μέτρων που ονομάζεται «The Royal Retreat», στο πάρκο της Αλμπέρτα.

It's beginning to look a lot like summer in #myjasper! Lac Beauvert is officially ice free, and our Boathouse opens for canoe/kayak/paddle boat rentals next weekend. #jasperparklodge #explorealberta #travel pic.twitter.com/GPzcfGzRld

— Jasper Park Lodge (@FairmontJPL) May 7, 2018

Ήδη, αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του χώρου έχουν παραγγείλει έξτρα πράγματα για να ικανοποιήσουν το βασιλικό ζευγάρι.

Όμως άγνωστη παραμένει ακόμη η ημερομηνία που θα φτάσουν – προφανώς για λόγους ασφαλείας.

Το πάρκο έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO καθώς διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον, σπάνια ζώα και άγρια φύση. Παλαιότερα, το θέρετρο είχε κι άλλους βασιλικούς επισκέπτες, όπως τον βασιλιά Γεώργιο Ε’ και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

The post Σε πολυτελές θέρετρο του Καναδά το γαμήλιο ταξίδι Μέγκαν και Χάρι appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα