Ψαριανός: Εκανα πλάκα, δεν κατέβασα ποτέ την ανάρτηση για τις κλοπές από την ΑΕΚ

11:49 7/5/2018 - Πηγή: Protagon

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός σε τηλεοπτική του εμφάνιση τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ, μετά την ανάρτηση άκρατου οπαδισμού που έκανε στο Facebook.

Ο κ. Ψαριανός είναι γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, δεν το έκρυψε ποτέ και είναι υπερήφανος για αυτό. Ομως με την ανάρτησή του στο Facebook

φάνηκε σαν να επιχειρεί να πουλήσει «κιτρινόμαυρο» οπαδιλίκι για να υπερασπιστεί την ΑΕΚ από τις διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, βάζοντας και ολίγον από Ολυμπιακό, «γάβρους του Βορρά», «ΑΕΛ-τυρί» (για το πρωτάθλημα της Λάρισας το ’88), ΠΑΣΟΚ, κλεμμένα πρωταθλήματα και φυσικά Σωκράτη Κόκκαλη. Και όλα αυτά μόλις μία εβδομάδα πριν από τον κρίσιμο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ένα αν μη τι άλλο κακό timing, για το οποίο πολλοί εγκαλούν τον υποτίθεται συναινετικό, λογικό και κεντρώο κ. Ψαριανό.

«Μιλώντας για Πρωταθλήματα, μια που οι γάβροι του Βορρά γκρινιάζουν, και αυτό του ’76, με τσαμπουκά, και του ’85 (με εντολή Κίμωνα για να πάρει ξανά τη Μακεδονία και τις εκλογές το ΠαΣοΚ..) τα πρωταθλήματα του ΜΠΑΟΚ κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ ήταν!

Όπως και της ΑΕΛ-τυρί το ’88, με τα ούρα του Τσίγκωφ και εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης Άλλαξε τον Νόμο… Ψάξτε την Ιστορία… Όπως και από τα 22 του Γάβρου τα 4 τουλάχιστον ήταν κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ. Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ… Συνήθως ήταν Τσάτσος του Κόκκαλη! Ή τα ξεχάσαμε αυτά;…» διερωτάτο στην ανάρτηση μνημείο που κοντράρει όσα οπαδικά έχει εκστομίσει τον τελευταίο καιρό το αντίπαλο βουλευτικό δέος που ακούει στο όνομα Αριστείδης Φωκάς.

«Eκανα πλάκα», είπε το πρωί της Δευτέρας, «ούτε απείλησα κανέναν, ούτε οπλοφορούσα», σημείωσε, παραλληλίζοντας το περιεχόμενο της ανάρτησής του με τους γνωστούς οπαδικούς χαρακτηρισμούς που ακούγονται εδώ και χρόνια στα γήπεδα.

Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση της Αννας Μπουσδούκου, παρουσιάστριας της εκπομπής, διευκρίνισε ότι ποτέ δεν κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση (ίσως δηλαδή και να νιώθει ακόμα περήφανος για όσα έγραψε) εκτός, όπως είπε, και αν «εξαφανίστηκε» επειδή «κάποιος την έκανε μπλοκ».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Ψαριανός εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να πάει πια με ασφάλεια στο γήπεδο και ότι οι οπαδοί μιας ομάδας δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου του αντιπάλου όταν η ομάδα τους αγωνίζεται εκτός έδρας. Θυμήθηκε μάλιστα την εποχή που ήταν στη διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επί προεδρίας Ντέμη Νικολαΐδη και είχαν εισάγει την κοινή κερκίδα όπου οι αντίπαλοι οπαδοί είδαν για πρώτη φορά μαζί τον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά οι υπόλοιποι τους έβριζαν.

Βέβαια δεν διερωτήθηκε αν τέτοιου είδους δημόσιες παρεμβάσεις από έναν βουλευτή του κοινοβουλίου, όπως η εν λόγω ανάρτησή του, βοηθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην κέρκίδα (διαδικτυακή και φυσική), ούτε κατά πόσο ήταν φρόνιμο και συνετό να την κάνει στη συγκεκριμένη συγκυρία, ενώ δηλ. ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Κυπέλλου την Κυριακή με αντιπάλους την ομάδα του την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που ήταν «τσάτσος του Κόκκαλη».

Και για να συμπληρώσει τη συνταγή της τηλεοπτικής «απολογίας» του, ο Γρηγόρης Ψαριανός έριξε και λίγο από τους χαρακτηρισμούς που άκουγε πριν από τις εκλογές του 2015 περί «γερμανοτσολιάδων», «εθνοπροδοτών» κτλ. Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ανιστόρητη εμπρηστική ανάρτηση του βουλευτή Γιώργου Κυρίτση για τον δυτικό πολιτισμό και τους ισλαμιστές, χαρακτηρίζοντας την ηλίθια και επικίνδυνη. Ευτυχώς στο στούντιο του ΣΚΑΪ δεν είχε καθρέφτες…

The post Ψαριανός: Εκανα πλάκα, δεν κατέβασα ποτέ την ανάρτηση για τις κλοπές από την ΑΕΚ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα