Πριγκίπισσα ξεκούφανε (κυριολεκτικά) τον πρωθυπουργό του Βελγίου

Δείτε πώς μπορεί να την πάθει κανένας στα καλά καθούμενα. Μια τυπική υποχρέωση για τον πρωθυπουργό του Βελγίου, μετά από μια κουραστική εβδομάδα γεμάτη συνομιλίες και επαφές με ξένους ηγέτες, τον έβγαλε σχεδόν εκτός υπηρεσίας. Και υπεύθυνη είναι μια πριγκίπισσα.

Την Κυριακή ο Σαρλ Μισέλ κήρυξε μαζί με την πριγκίπισσα Αστριντ, την αδελφή του βασιλιά του Βελγίου Φίλιππου, την έναρξη ενός αγώνα δρόμου 20 χιλιομέτρων στις Βρυξέλλες.

Η Αστριντ

κρατούσε το πιστόλι του αφέτη και έδωσε το σήμα, κρατώντας το όμως δίπλα στα αφτιά του Μισέλ.

Ο φωτογραφικός φακός, όπως φαίνεται και πιο πάνω, κατέγραψε την αντίδραση του Μισέλ, τα φαινόμενα όμως απατούν και ο μορφασμός του Μισέλ δεν είναι γιατί γελούσε.

Την επόμενη ημέρα, όπως γράφει ο Guardian, επισκέφτηκε γιατρό για το βουητό στα αφτιά που άφησε το πιστόλι της πριγκίπισσας. Η θεραπεία που συνέστησε ο γιατρός, κράτησε τον πρωθυπουργό μακριά από προγραμματισμένες υποχρεώσεις, ακυρώνοντας το πρωθυπουργικό πρόγραμμα για την Τρίτη.

Από την πλευρά της η βασιλική οικογένεια του Βελγίου -δημόσια τουλάχιστον- δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός του Βελγίου είχε φιλοξενήσει ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ, μεταξύ τους και τον Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τη σύνοδο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Ο Τραμπ, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, δεν έδειξε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για όσα του έλεγε ο Μισέλ, του μετέφερε πάντως τη γνώμη του για τις βελγικές σοκολάτες (που «είναι οι καλύτερες»), αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να φτιάξει κανένας γήπεδα γκολφ στις χώρες της ΕΕ.

The post Πριγκίπισσα ξεκούφανε (κυριολεκτικά) τον πρωθυπουργό του Βελγίου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα