«Πιαστήκαμε στα χέρια και πέσαμε στη θάλασσα»: Ο άγριος καβγάς του παρουσιαστή Γιάννη Αποστολάκη στους Αρκιούς [βίντεο]

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, σεφ Γιάννης Αποστολάκης, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, τον απίστευτο καβγά που είχε με ντόπιους στους Αρκιούς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταξιδιωτικής του εκπομπής.

Μαζί με τον πρωταθλητή της κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο και την ραδιοφωνική παραγωγό Kάλια Ελευθερίου, ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι» γύρισε επί 30 ημέρες τα ακριτικά

νησιά του Αιγαίου με ιστιοπλοϊκό μεταφέροντας στις τηλεοπτικές οθόνες τις ομορφιές τους και την εμπειρία του ταξιδιού (με μελτέμια ή χωρίς) στο πέλαγος.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους ωστόσο, δεν έλειψε και ένας απίστευτος καβγάς για μία θέση «πάρκινγκ» στο λιμάνι των Αρκιών με τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου να έρχονται στα χέρια και στο τέλος να καταλήγουν στη θάλασσα.

«Μπαίνοντας στο λιμάνι, βλέπουμε μια θέση λίγο σφιχτή και προσπαθούμε να παρκάρουμε. Το καθεστώς έχει ως εξής: πας να μπεις, λασκάρει ο ένας από τη μία, λασκάρει ο άλλος από την άλλη, μπαίνεις κι εσύ. Υπήρχε χώρος. Ρίχνω εγώ την άγκυρα σιγά σιγά, γυρνάω, μπαίνω πίσω και έρχεται ο κύριος που είχε τη βάρκα από τη μία πλευρά και αρχίζει να ωρύεται ότι θα του σπάσουμε τη βάρκα.

Εν τω μεταξύ, δεν του την είχαμε ακουμπήσει τη βάρκα ακόμα. Εμείς βγαίνουμε έξω από το σκάφος, μαζεύονται άλλοι τρεις, αρχίζουν να μας βρίζουν, πιανόμαστε στα χέρια, μέχρι που με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα. Τελικά, τα μαζέψαμε και φύγαμε», ανέφερε στη διήγησή του για το επεισόδιο ο ίδιος ο Γιάννης Αποστολάκης και το Σάββατο προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ το συγκεκριμένο επεισόδιο:

The post «Πιαστήκαμε στα χέρια και πέσαμε στη θάλασσα»: Ο άγριος καβγάς του παρουσιαστή Γιάννη Αποστολάκη στους Αρκιούς [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα