Οταν ο Γενς Στόλτενμπεργκ απογείωσε (στυλιστικά) το ΝΑΤΟ [εικόνες]

15:41 5/4/2018 - Πηγή: Protagon

Μπορεί ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό να είναι αυτός που μας έχει συνηθίσει σε ενδυματολογικές επιλογές, αν μη τι άλλο ευρηματικές (ειδικά στις κάλτσες που επιλέγει ανάλογα με την περίσταση), αυτή τη φορά όμως στη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπερκ, στην Οττάβα, ήταν η σειρά του νορβηγού επικεφαλής της Συμμαχίας να κλέψει την παράσταση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην καναδική πρωτεύουσα την ημέρα των γενεθλίων του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (σ.σ. υπεγράφη στις 4 Απριλίου 1949, δείτε κάτω

το σχετικό tweet) και ως εκπρόσωπος ενός εκ των ιδρυτικών μελών της Συμμαχίας, ο Τριντό είχε ετοιμάσει τη δέουσα υποδοχή στον γενικό γραμματέα.

#OTD in 1949, signed the Washington Treaty, thereby creating the North Atlantic Treaty Organization. Since then, #NATO has become the most successful alliance in history, guaranteeing the safety & security of all (now) 29 Allies. pic.twitter.com/i20Jy7tM6r

— US Mission to NATO (@USNATO) April 4, 2018

Τα φλας των φωτογράφων στο γραφείο του Τριντό στο Πάρλιαμεντ Χιλ, άστραψαν για να απαθανατίσουν το τετ α τετ των δύο ανδρών και τότε φάνηκε η λεπτομέρεια στο τελείωμα του παντελονιού του Γενς Στόλτενμπεργκ που είχε επιλέξει για την περίσταση κάλτσες με το έμβλημα της Συμμαχίας (δείτε τη φωτογραφία κάτω).

Η μονοχρωμία δεν θα μπορούσε να έχει θέση ούτε στην επιλογή του Τριντό που έδειξε να εμπιστεύεται τη… ρίγα όσον αφορά την δική του στυλιστική πρόταση.

Τον περασμένο Μάιο, σε μία αντίστοιχη συνάντηση, στην έδρα -τότε- του ΝΑΤΟ, οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί, με τον καναδό πρωθυπουργό να εντυπωσιάζει του ομολόγους του και τους εκπροσώπους του Τύπου με τις… νατοϊκές του κάλτσες (δείτε τα σχετικά tweets κάτω).

Canadian Prime Minister Justin Trudeau had NATO-themed socks on today at NATO HQ. I guess he *really* supports Article 5. pic.twitter.com/TKZaducN6C

— Steve Kopack (@SteveKopack) May 26, 2017

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ξεχάσει κανείς την αγαπημένη συνήθεια του λαοφιλούς Τριντό σχεδόν σε όλες του τις δημόσιες εμφανίσεις, εκπλήσσοντας πάντα με τις κάλτσες που συνοδεύουν τα καλοραμμένα κουστούμια του.

These are the socks you’re looking for. #MayTheFourthBeWithYou#GuerreDesÉtoiles pic.twitter.com/AXTQkgmkYH

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) May 4, 2017

Ο πρωθυπουργός του Καναδά φοράει κάλτσες Chewbacca κατά την παρουσία του στο πάνελ του Bloomberg Global Business Forum στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο REUTERS/Stephen Yang

The post Οταν ο Γενς Στόλτενμπεργκ απογείωσε (στυλιστικά) το ΝΑΤΟ [εικόνες] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα