Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον δολοφόνο του Μακρή

Ενα άτομο μετρίου αναστήματος που προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό του κατέγραψαν δύο κάμερες κατά τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα, σύμφωνα με αστυνομικές και δημοσιογραφικές πηγές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα. Ο άγνωστος πυροβόλησε 6 φορές και 4 σφαίρες βρήκαν το σώμα του επιχειρηματία ρίχνοντάς τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν

προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Δύο κάμερες ήταν σε λειτουργία και στραμμένες ακριβώς στο σημείο όπου πυροβολήθηκε ο 47χρονος, τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Το στοιχείο αυτό πρόκειται να αξιοποιηθεί από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής η οποία διενεργεί την προανάκριση.

Κάμερες υπάρχουν και στην ευρύτερη περιοχή της Βούλας, στις οποίες θα αναζητηθεί και άλλο υλικό για τις κινήσεις του δράστη και των συνεργών του.

Στο ευρύτερο περιβάλλον του δολοφονηθέντος, αλλά και στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες, στρέφονται προς το παρόν οι έρευνες, όπως δηλώνουν αστυνομικές πηγές που ασχολούνται με την υπόθεση.

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο το βράδυ της Τετάρτης να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πιθανολογείται ότι αυτή την πληροφορία γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Την ώρα της δολοφονίας τα δύο παιδιά του Μακρή βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

The post Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον δολοφόνο του Μακρή appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα