Ο Βασίλης Ραμπάτ νέος πρόεδρος της ΕΑΣΕ

16:36 9/3/2018 - Πηγή: Protagon

Το νέο διοικητικό συμβούλιο για την τριετία 2018-2020 εξέλεξαν τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, στο αμφιθέατρο της ΟΤΕ Academy.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής

Πρόεδρος: Βασίλης Ραμπάτ, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος, XEROX HELLAS Α.Ε.Ε.

Αντιπρόεδρος: Μαρίκα Λάμπρου, διευθύνουσα σύμβουλος,

ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Γενικός Γραμματέας: Νάσος Μπίκας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, OTIS ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ και ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Ταμίας: Γιάννης Κολοβός, διευθύνων σύμβουλος, EDENRED

Μέλη:

Πέτρος Ζόραπας, διευθύνων σύμβουλος, SHELL και MOH AVIATION

Μάριος Μίκαϊτς, γενικός διευθυντής, ΕΛΙΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ

Άκης Σταϊκόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, IFCO SYSTEMS HELLAS

Αναπληρωματικά Μέλη

Γιώργος Κατινιώτης, διευθύνων σύμβουλος, PwC HR SERVICES S.A.

Ελια Λιατάκη, γενική διευθύντρια, IKON ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, BBDO COMMUNICATIONS GROUP GREECE

Βαλέρια Τσάμη, διευθύνουσα σύμβουλος, FOCUS BARI A.E.

Ο κ. Βασίλης Ραμπάτ διαδέχεται στην προεδρία τον Νικήτα Κωνσταντέλλο, επίτιμο μέλος της ΕΑΣΕ, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Ολοκληρώνοντας τη 18ετή θητεία μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣΕ, εκ των οποίων τα 6 τελευταία χρόνια στη θέση του Προέδρου, θέλω να υπογραμμίσω ότι ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να δουλέψω όλα αυτά τα χρόνια με τόσο εξαιρετικούς ανθρώπους και είμαι περήφανος για όλα αυτά που ομαδικά πετύχαμε! Επίσης, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος από την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι μια εξαιρετική ομάδα συναδέλφων που με πρόεδρο τον Βασίλη Ραμπάτ έχουν τις προδιαγραφές να οδηγήσουν την ΕΑΣΕ ακόμα ψηλότερα!».

Ο νέος πρόεδρος ΔΣ της ΕΑΣΕ, Βασίλης Ραμπάτ, δήλωσε: «Η ανάληψη αυτής της θέσης αποτελεί μια πραγματικά μεγάλη τιμή και μια σημαντική ευθύνη και ευχαριστώ θερμά τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη τους. Τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση του Νικήτα Κωνσταντέλλου, κάναμε σημαντικά βήματα εξωστρέφειας και αυξήσαμε τη δράση μας σε πολλούς τομείς. Το νέο Δ.Σ., έχοντας αυτή την παρακαταθήκη, θα προσπαθήσει να αναδείξει ακόμη περισσότερο το θεσμικό ρόλο της ΕΑΣΕ προωθώντας θέσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, ενώ παράλληλα θα στοχεύσει στην ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας που αποκομίζουν τα μέλη της από τη συμμετοχή τους σε αυτήν. Προτεραιότητά μας θα είναι η σύνδεσή μας με την ψηφιακή εποχή, αλλά και με τους νέους που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας».

(*Στη φωτογραφία – από αριστερά: Ακης Σταϊκόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος IFCO SYSTEMS HELLAS, Γιάννης Αναστασόπουλος Σύμβουλος Διοίκησης ΕΑΣΕ, Μάριος Μίκαϊτς Γενικός Διευθυντής ΕΛΙΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ, Βασίλης Ραμπάτ πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος XEROX HELLAS Α.Ε.Ε., Μαρίκα Λάμπρου διευθύνουσα σύμβουλος ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε, Γιάννης Κολοβός διευθύνων σύμβουλος EDENRED, Νάσος Μπίκας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος OTIS, Πέτρος Ζόραπας διευθύνων σύμβουλος SHELL και MOH AVIATION)

H EAΣΕ είναι ο Σύνδεσμος των Επαγγελματιών Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων. Εχει 500 μέλη, διευθύνοντες συμβούλους και γενικούς διευθυντές, που διοικούν τις περισσότερες από τις σημαντικές εταιρείες στην Ελλάδα. Στοχεύει στην επαγγελματική βελτίωση και ανάπτυξη των μελών της. Παράλληλα, προβάλλει συστηματικά τις θέσεις της για τη βελτίωση της διοίκησης των ελληνικών επιχειρήσεων και για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

The post Ο Βασίλης Ραμπάτ νέος πρόεδρος της ΕΑΣΕ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα